Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt hiszi, hogy meg csaltam volna mert sajnos bele estem egy teszt csapdájába. Mit tegyek?
Mi a f.aszért írtad, hogy nincs? :D
Velem egyszer az volt, hogy volt barátom, nélküle mentem bulizni, odajött egy srác beszélgetni. Teljesen normális volt, hozzám sem ért, így belementem a beszélgetésbe semleges témákról. Majd megfogta a kezem és megpörgetett a tánctéren. Na mondom oké ez talán még belefér. Majd nagyon közel simult. Én meg úgy éreztem, ha most mondom így fél óra után, hogy amúgy barátom van, az elég ciki, úgyhogy inkább csak leléptem tőle, higgye azt, hogy nem tetszik. Mert sajnos a fiúk ilyenek, ha odamennek egy buliban hozzád, és te mondod, hogy van barátod, akkor azt mondják, ez csak egy tánc, ne hidd, hogy akar valamit tőled, ha meg csak akkor mondod, amikor már nyomul, akkor meg miért nem mondtad az elején te hülye kva.
De a te tettedre nincs semmilyen mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!