Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt hiszi, hogy meg csaltam volna mert sajnos bele estem egy teszt csapdájába. Mit tegyek?
Milyen érdekes, hogy a napokban volt egy hasonló kérdés csak ott a nő akarta tesztelni a pasiját mert nem bízott benne és egy női ismerőse profiljáról akart írni a pasijának ő a nő ismerőse nevében. Úgy látszik most a tesztek hónapja van a gyk-n.
Miért van olyan érzésem hogy ugyanaz a kérdező kamu kérdéseket kitalálva. Ennek a kérdésnek nincs befejezése hogy derült ki pl. Hogy a pasija barátja írt rá tesztelve őt megkérve az állítólag rendes, dolgos pasija révén. Ha olyan, rendes, dolgos lenne nem tesztelgetne téged hanem beszélne veled az aggodalmairól. Kihagytad a lényeget a kamu kérdésnek tűnő kérdésből hogy hogy derült ki. Amugy szerintem pasi írta a kérdést. Egy nő nem ír így magáról. Virágzanak a kamu kérdezők által debilnek gondolt embereket lejárató kérdések a gyk-n.
Mond hogy csak tesztelni akartad hogy bejössz-e másnak, amúgy nem érdekled úgyse találkoztatok volna.
Vagy találkoztál volna vele?
Mondjuk ha szerelmes vagy a baratodba akkor leszarod mit ir más es ha együtt vagytok.
Mennyi ideje voltatok együtt?
Mert mostmár biztos dobott..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!