Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim azt hiszi, hogy meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt hiszi, hogy meg csaltam volna mert sajnos bele estem egy teszt csapdájába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Normális, dolgos pasirol van szó aki törődik velem. Tegnap este messengeren rám írt egy pasi az ismerősei közt nem volt a pasim. Azt irta, hogy szia hogy vagy? Van pasid én azt mondtam nincs pedig azt kellett volna irnom hogy van. Csak sajnos nem tudok soha gondolkodni. állandóan rosszat teszek. Kiderült ez nem tudok normális lenni, pedig fejben tudom mit kell tennem, de ha oda kerülök, mindig a rosszat teszem sajnos.

2023. szept. 13. 08:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem vicc. Az első rész teljesen rendben van. Ezt kell csinálni. Nekem volt olyan barátnőm, aki ezen kívül előhozott minden létező és nem létező sérelmet a legkisebb hasonló szituban. Vicces volt, legalábbis a vége felé:)
2023. szept. 13. 12:41
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de azt érdemled szakítson veled.
2023. szept. 13. 13:31
 23/29 anonim ***** válasza:
49%

Milyen érdekes, hogy a napokban volt egy hasonló kérdés csak ott a nő akarta tesztelni a pasiját mert nem bízott benne és egy női ismerőse profiljáról akart írni a pasijának ő a nő ismerőse nevében. Úgy látszik most a tesztek hónapja van a gyk-n.

Miért van olyan érzésem hogy ugyanaz a kérdező kamu kérdéseket kitalálva. Ennek a kérdésnek nincs befejezése hogy derült ki pl. Hogy a pasija barátja írt rá tesztelve őt megkérve az állítólag rendes, dolgos pasija révén. Ha olyan, rendes, dolgos lenne nem tesztelgetne téged hanem beszélne veled az aggodalmairól. Kihagytad a lényeget a kamu kérdésnek tűnő kérdésből hogy hogy derült ki. Amugy szerintem pasi írta a kérdést. Egy nő nem ír így magáról. Virágzanak a kamu kérdezők által debilnek gondolt embereket lejárató kérdések a gyk-n.

2023. szept. 13. 16:13
 24/29 anonim ***** válasza:
75%
12-es mi van abban kiteregetés hogy van-e párja vagy sincs? Azért amiket írsz az túlzás.
2023. szept. 13. 16:17
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt megmásítani már nem fogod tudni.
2023. szept. 14. 05:56
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez dedó. Sőtét hülye vagy, bocsánat utólag.
2023. szept. 14. 08:19
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem vagy őszinte nő. Próbálj meg őszinte lenni, és akkor nem lesz baj. Ezt az embert már elfelejtheted, én biztos nem járnék veled tovább.
2023. szept. 14. 13:32
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, persze, fáradt voltál, azért hazudtál egy ilyen kérdésben. Szóval vagy kamukirálynő vagy, vagy elmeroggyant, utóbbi esetben meg a pszichiátrián lenne a helyed.
2023. szept. 15. 15:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Mond hogy csak tesztelni akartad hogy bejössz-e másnak, amúgy nem érdekled úgyse találkoztatok volna.

Vagy találkoztál volna vele?

Mondjuk ha szerelmes vagy a baratodba akkor leszarod mit ir más es ha együtt vagytok.

Mennyi ideje voltatok együtt?

Mert mostmár biztos dobott..?

2023. szept. 18. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!