Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt hiszi, hogy meg csaltam volna mert sajnos bele estem egy teszt csapdájába. Mit tegyek?
A kérdezőnek valami baja van, szerintem értelmi sérült(de legalábbis közelíti).
Nyilván azért mondtad, hogy nincs, mert vagy kéretni akartad magad, vagy nyitott lettél volna ilyesmire, olyan nincs, hogy “buta voltàl”, azt meg tudtad volna, hogyha gyanakszol, hogy talán a párod az..
Mondd, hogy sajnálod, csak ő kell neked, de szereted, ha udvarolgatnak, viszont egy határt sosem lépnél át, csak az egód simogatja az ilyen.
Erre meg fog bocsátani.
Srácok, miért fogad üzenetet bárki egy random idegentől?
És ha fogad, miért ad ki magánéleti információkat egy vadidegen legelső kérdésére?
Ha én most ráírok bárkire, hogy mi a PIN kódja, megadja? Kvára remélem, hogy nem:D
Az információ korszakában élünk, ti meg vadidegeneknek teregetitek ki az életeteteket!:D
Ilyen esetben az a minimum, hogy ignoráljátok ezeket az embereket, de legjobb esetben is telibe kell hazudni nekik.
Mit tegyél? Vedd tudomásul, hogy így jártál. Nekem se tudnád kimagyarázni.
Nem csaltad meg, de bakker, letagadni a létét az első rádíró, jött-ment idegennek? Én is lepattintanálak a pasi helyébe!
Ja hogy fáradt vagy, oké :D
Az én exem meg hülye volt. Ő ezt mondta arra, amikor elkezdett titokban chatelni egy lánnyal, akibe évekig szerelmes volt. Azt mondta, tőle már nem akar semmit és engem szeret. Kérdeztem, hogy akkor miért nem mondta el, hogy újra felvették a kapcsolatot, ha tényleg semmit nem jelent? "Mert hülye vagyok". Hát mint kiderült, nem hülye, csak még mindig őt szereti, össze is jöttek kb egyből, ahogy lebukott :D
"pedig fejben tudom mit kell tennem, de ha oda kerülök, mindig a rosszat teszem sajnos."
Ezt tudva rólad, meg a teszt, hát én szóba nem állnék veled ezek után. Tudod te akkor azt is, hogy nem szabad megcsalni, akit szeretsz, de közben épp a lábadat is széttennéd, ugye? Ki az a nem normális, aki ilyen nővel akarna együtt lenni?
Hát itt bizony már csak a megsértődés segíthet! El kell kezdeni durcázni a pasiddal. Ha kérdezi mi a baj folyamatosan leterelni hogy semmi, de epét hányó undok stílusban, és gonosz gyilkos szemekkel lesni utána bárhova megy a házon belül. Aztán amikor már nagyon tudni akarja mi van, akkor megvádolni hogy ő a hibás mindenért, hiszen te hűséges és jó vagy de ő bezzeggonosz csellel csapdát állított, és különben is hogy képzeli ezt. Meg hogy mennyire rossz ember aki csapdát állít a másiknak hát biztos a párját se szereti az ilyen stb. Meg hogy ő is pontosan ugyanígy letagadott volna téged, ezt állítsd neki tényként, csak hogy te sokkal jobb ember vagy és nem csináltál neki csapdát. Plusz pontot ér ha a pasidnál laksz, és a dráma hevében még össze is törsz tárgyakat neki.
Viccet félretéve semmit, így jártál. Egyetértek a többiekkel. És jól tette a pasid is hogy tesztelt. A tények magukért beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!