Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem tud túljutni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem tud túljutni azon, hogy voltam mással is rajta kívül régen?

Figyelt kérdés

Régről kezdeném a sztorit. Első sorban, én egy 21 éves lány vagyok, a barátom 23 éves.

Egy harmincezres városkában lakunk, és laktunk mindig. A dédimék szomszédjába költözött 13 éves koromban egy család, ahol volt egy 18 éves srác, akivel egy évig egy gimibe jártam.

Gimiből sokszor mentem azért arra haza, amerre ő, hogy azt mondhassam, dédimékhez megyek, de csak vele akartam beszélgetni. Nem voltam szerelmes belé, barátnője is volt, csak egyszerűen ő meghallgatott, tudott releváns dolgokat mondani az érzéseimre, problémáimra, bízhattam benne.

Amikor a dédimék meghaltak 16 éves koromban a srác már Budapesten élt, viszont a szülei szomszédjába mi költöztünk oda. Ő egyetemre járt, majd a COVID kitörésével két hónapra hazaköltözött, és itt kezdődik minden. Sokat dumáltunk nagyon, sokszor átmentem hozzá, majd lefeküdtem vele. Másfél évig ő volt az egyetlen támaszom, összejönni sosem akartam vele úgy tényleg, de annyira jó volt vele beszélni, a figyelme, a szex, minden.

Amikor 2021-ben vége lett a COVID-nak, már jóval kevesebbet járt haza a városkánkba, és barátnője lett, megbeszéltük, hogy befejezzük, és így is lett. Dumáltunk is még, egyszer, kétszer találkoztunk is, de már nem úgy, és nem is volt ezzel semmi baj.

Aztán most márciusban megismertem egy fiút, akivel összejöttünk, majd egy hete elmeséltem neki ezt az egészet, mikor ő is mesélt az exével, és teljesen kifordult magából, hogy hogy mertem akárkivel lefeküdni őelőtte, meg hasonlók, teljesen, mintha nem is ő lett volna.

Szeretem ezt a fiút, de én erre nem vagyok kíváncsi, nem csaltam meg, nem voltam ribizli, semmi ilyesmi, de ő, mintha prosti lettem volna, úgy reagált erre. Ezen a szomszéd srácon kívül előtte mással még nem is csókolóztam, ja, és hamarosan 22 vagyok (két hét).

Most mit csináljak? Szakítsak vele ezután? Más férfi is így kezeli ezt?

2024. máj. 6. 15:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Szakíts. Ez egy hatalmas 🚩, lesz ez még rosszabb is.
2024. máj. 6. 15:10
 2/27 A kérdező kommentje:
Szerintem is egyébként, én nem érzem, hogy azért, mert vonzódtunk egy másik fiúval egymáshoz, bűnt követtem volna el.
2024. máj. 6. 15:11
 3/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem, hogy 21 évesen egy mentálisan instabil kisfiúval kéne párkapcsolatban lenned. Ne vergődj, tedd már lapátra.... 🤦😑
2024. máj. 6. 15:16
 4/27 anonim ***** válasza:
91%

hogy mertem akárkivel lefeküdni őelőtte,

Kár, hogy nem kérted már évekkel a megismerkedésetek előtt az engedélyét, tényleg.

Szakíts vele, igen! Ez beteges.

Nem kell elszámolnod senkinek a múltaddal kapcsolatban.

2024. máj. 6. 15:23
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Igen, sajnos vannak ilyen komplexusos szellemi rokkantak, de nyugi ez a viselkedés egyáltalán nem normális. Örülj, hogy viszonylag hamar kimutatta a foga fehérjét és tiltsd a francba mindenhol.
2024. máj. 6. 15:29
 6/27 anonim ***** válasza:
91%

Ez nagyon beteg, ráadasul neki is volt exe, tehát még azert se érezheti. Tényleg gyorsan szakíts, mert ez a fiú veszélyes is lehet!

Es persze hogy nem vagy ribi meg hasonlók, 21-22 évesen az egy, vagy 2 fiú manapság kifejezetten ritka is

2024. máj. 6. 15:39
 7/27 anonim ***** válasza:
84%
A barátod mentálisan nem oké, én biztos menekülnék tőle.
2024. máj. 6. 15:50
 8/27 A kérdező kommentje:
Igazából most írásban szakítottam vele, beszéltem másokkal is erről, és én már ezután soha nem akarom látni.
2024. máj. 6. 16:07
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Helyes döntést hoztál.
2024. máj. 6. 16:10
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is beteg a pasi. Szerencsére időben kiderült.
2024. máj. 6. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!