Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik már régen gondolkodtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már régen gondolkodtatok a szétköltözésen, hogy, mi után tettétek meg végül?

Figyelt kérdés

Adott egy 5 éves kapcsolat.

Sajnos rengeteg a vita, és annak ellenére, hogy sosem hittem volna, hogy tudnék így beszélni valakivel, vagy tűrni azt, hogy így beszéljenek velem, nagyon csúnyán zajlanak ezek a viták, veszekedések.

Nem felmentve magam, mert én folytattam, de tőle indult, és eleinte ezek miatt én menekültem volna előle, de mára én se vagyok jobb nála.

Nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e még. Ilyen létezik?

Testiség már egy jó ideje nincs közöttünk, van, amikor a csóktól is viszolygok... Ez az első olyan zsigeri intő jel, ami fölött nehezen tudok szemét hunyni.

Ettől függetlenül vannak napok, amikor úgy érzem, hogy ez csak egy rossz időszak, amit meg fogunk oldani.

De mélyen belül mégis azt érzem, hogy ő is és én is többet érdemlünk ennél, és belefáradtam a próbálkozásba, nyugalomra, egy új, kiegyensúlyozott életre vágyom.

Egy normalis, átlagos nő vagyok s úgy gondolom, hogy alapvetően jó értékrenddel rendelkezem.

Nehéz elengedni, hogy induljak el? Egyszerűen zsong a fejem, és nem tudom mit érzek, mit lehetne vagy kellene még megpróbálni, van e kiút, vagy egyáltalán kell e még keresni.

(Ő 36 én 34. Nem vagyunk házasok, nincs gyerek, nincs közös hitel és nincs anyagi függés semmilyen szinten. Csak lelki oldalról kérném a tanácsotokat.)

2023. máj. 26. 08:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Nincs ami hozzá kössön. Undorodsz az érintésétől. Folyton veszekedtek. Mi a kérdés? Mi tart mellette?
2023. máj. 26. 08:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Toxikus kapcsolatban vagytok, nem szeretitek egymást, te undorodsz tőle, nincs közös semmi, akkor mire vársz?

Ezerszer normálisabb pasik léteznek, miért nem adod meg magadnak az esélyt boldogságra?

2023. máj. 26. 08:48
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Én arra jutottam, hogy a teljes nyugalom csak egyedül valósítható meg 100%-ban.Kapcsolatban sosem lesz hosszabb távon elérhető, csak egy ideig. De ezt egy kapcsolat függő sem fogja beismerni. És mindjárt jönnek is a felháborodott szövegek. Hát, őszintén, teljes szívből leszarom.

N

2023. máj. 26. 09:13
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

#3:

Azért van különbség a között, hogy olykor összezördülsz a pároddal, de változtattok, vagy napról napra veszekedtek, lehordjátok egymást mindennek, ugye?

2023. máj. 26. 09:16
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
Az olykorra sincsen szükségem. Ezért írtam, hogy csak egyedül lehet teljes nyugalomban az ember.
2023. máj. 26. 09:31
 6/13 A kérdező kommentje:

#3,5:

Na, a túltelítődött oldalam nekem is ezt mondja, mint amit te.

De azért én hiszek abban, hogy ritkán, de vannak olyan párosok, ahol működik minden úgy, ahogy kell. Nem azt mondom hogy tökéletes, hanem azt, hogy mindkét fél tudja, hogy nem az, de úgy állnak hozzá, hogy lehet kulturáltan is csiszolódni.

Értem ezalatt azt, hogy nem veszekedés van, inkabb vita, egymas hozott csomagját képesek vagytok kulturáltan kezelni, érvek és ellenérvek ütköznek, nem "mónikasó", dehát ezekhez kellene egy megfelelő érettségi szint, érzelmi intelligencia és magunkba fektetett energi, amit szerintem a legtöbb ember lesporol. Egyszerűbb a másikat ekézni, mint magunkat megismerni minden erősséggel és gyarlósággal ... stb.

De ha csak azt nézed, hogy 10-bol 9 ember eleve alkalmatlan erre, aki még alkalmas lenne, az se biztos, hogy ki tudja aknázni ezt a képességét egy nem megfelelő pár mellett..

Hát ezért vagy te is ilyen kiégett,és én is jó úton haladok :D már bocsi hogy ezt a szót használom, de amit írtál, az ez egy független erős nő köntösébe bújtatott, kicsit dühös, kicsit kiábrándult ember kommentje volt :) szerintem (!)

2023. máj. 26. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:

"Testiség már egy jó ideje nincs közöttünk, van, amikor a csóktól is viszolygok... Ez az első olyan zsigeri intő jel, ami fölött nehezen tudok szemét hunyni."

Jól érzed, ha minden más fött szemet hunyunk, ez akkor is olyan jel, amiből tudnod kell, hpgy itt a vége.

2023. máj. 26. 09:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Akik kérdezték, hogy mi tart még mellette? Nektek azt üzenem, hogy hát én is ezt kérdezem... nem tudom minek kellene történnie, vagy inkább hogy tudnám magam elhatározni.
2023. máj. 26. 09:58
 9/13 anonim ***** válasza:

6:

Miért lenne kiégett az az ember aki megállapítja, hogy "a teljes nyugalom csak egyedül valósítható meg 100%-ban"?

Van valamilyen törvény ami arra kötelez, hogy muszáj párkapcsolatban élni, vagy ha egyedül érzed jól magad akkor te "kiégett" vagy????

Sokan azután jönnek rá arra hogy egyedül jobb, miután kiégtek a párkapcsolatukban!

Alapból vannak társfüggő/kapcsolatfüggő emberek akik mindig javítgatni akarják a kapcsolatot, ahelyett hogy beismernék hogy nem passzol össze a személyiségük és békén hagynák egymást. De ugye nem teszik, mert függők!

Egyedül tényleg jobb, mint egy sz@r kapcsolatban, ami már csak leépít pszichésen, lelkileg, testileg.

2023. máj. 26. 10:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Attól még nem vagyok kiégett, hogy jobban érzem magam kapcsolat nélkül.
2023. máj. 26. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!