Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy gyerek hogy éli meg, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaloncukor67 kérdése:

Egy gyerek hogy éli meg, azt hogy az apja veri az anyját?

Figyelt kérdés
Hogy tud így párkapcsolatban lenni? Tud e normális eletet élni? Hogyha így nő fel? Szívesen érdekelnének storyk ha esetleg valaki ezt megélte.
2024. máj. 4. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Fiú gyerek ugyanúgy bántja a feleségét, lány gyerek hozzámegy egy bántalmazóhoz.
2024. máj. 4. 20:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez nem hiszem hogy ilyen egyszerű lenne vagy hogy ez így lenne
2024. máj. 4. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Növero lesz a gyerekből is.. miért nem hagyod el a férfit ?
2024. máj. 4. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz volt. Egy idő után megpróbáltam közéjük állni, hogy inkább én kapjak, mint Anyu, nem sokat segített (kaptam én is). 16-7 évesen aztán áttört egy gát, segítséget kértem, áthívtam a barátomat, aki összeverte, mikor meglátta, hogy mit csinált velünk. Érdekes módon azután apám soha többé nem ütött meg se engem, se Anyát.

Ma már a párkapcsolataimban nem tűröm az agressziót semmilyen szinten, én se vagyok agresszív, a konfliktusokat megbeszéléssel, vagy ha nem lehet, akkor helyzetből kivonulással kezelem. Ami megmaradt: pánikrohamot tudok kapni, ha fizikailag fenyegetve érzem magam, pl ha valaki rámüvölt (szerencsére nagyon ritkán van ilyen).

2024. máj. 4. 20:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerelembe tudtál esni?
2024. máj. 4. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Ez tényleg nem ilyen egyszerű.

Se nekem, se a nővéremnek nem volt bántalmazó pasink. Én nem szeretem, ha férfiak felemelik a hangjukat, a részeg társaságokat is kerülöm. És egyszerűen mindig meglep, hogy vannak nők, akik mernek férfiakkal kiabálni. Nem félnek, hogy eltöri a férfi a lábukat?

2024. máj. 4. 20:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Akik nem éltek át ilyen traumákat mint ti sajnos, azok a nők bátrabbak
2024. máj. 4. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem nevezném bátorságnak az üvöltözést.
2024. máj. 4. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Az apám így nőtt fel. Nagyon jámbor ember volt a nagyapám állítólag, de otthon amikor ivott szétvert mindenkit. Amikor apám 15 éves volt és nekiment az öreg, visszaütött, de akkorát, hogy többet nem mert verekedni. Hamar el is költözött, 16 évesen már dolgozott.

Minket apánk sosem vert meg, pedig nem voltunk jó gyerekek, de szerinte mindig éreztük azt a határvonalat, amit nem szabad egy gyereknek átlépni.

Én már picsáztam ki a fiaimat, amikor kihozták belőlem az ideget, mert nem tudták hogy hol a határ, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor.

2024. máj. 5. 08:39
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

Úgy hogy egész életemben undorodom az apámtól, ahogy idősebb leszek egyre inkább felfogom

Kapcsolatom sosem volt és valóban vonzom a nárci szarokat

Aki így nő fel annak örökre meg lesz nyomoritva az élete

Ja és az anyam anyját is verték, úgyhogy ez ennyi

Engem is vernének tuti

2024. máj. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!