Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős vagyok már hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 26 éves vagyok még nincs gyerekem,se egy komoly normális párkapcsolatom. A körülöttem élő barátaim,ismerőseim már mind férjhez mentek gyereket szültek.

Legtöbben azzal jönnek hogy már ilyenkorban ideje lenne gyereket szülnöm. Nyílván valamilyen szinten igazuk lehet,mert mást nem látok a környezetemben.Mindig is szerettem volna fiatal anya lenni,de az élet úgy hozta hogy tönkre mentek a kapcsolataim. Irigykedve nézem a barátnőimet mert ők már anyukák.Úgy érzem lemaradtam valamiről.

Szerintetek van még időm megtalálni az igazit,és gyereket szülnöm,vagy már olyan korban vagyok,amivel elcsúsztam?

Tudom nem nagy dolog a 26 év,de akárkit látok ők már nem itt tartanak.

2024. máj. 4. 09:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes közegben mozogsz, én például nem ismerek senkit akinek ennyi idős korban volt gyereke. Nem bántásból mondom de szerintem kezdj el önismerettel foglalkozni. Tényleg erre vágysz, vagy csak azért mert azt hiszed, hogy mindenki más ilyen.
2024. máj. 4. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:
6%

Várj, mindjárt jönnek a liberális aktivisták meggyőzni téged, hogy valójában te nem is akarsz gyereket, megfelelési kényszerben szenvedsz, igazán akkor fogsz kiteljesedni, ha meghengerfejezel egy 2.8-as turbódízel Audit....

Nem késtél le semmiről kérdező, csak figyelj jól, és ügyes légy társkeresést illetően.

2024. máj. 4. 09:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg az a legfontosabb, hogy mások mit mondanak, nem vagy érett a gyerekre.

Nekem 23 évesen mondta egy néni, amikor meghallotta, hogy azon nyöszörgöm, hogy nekem már sose lesz gyerekem, hogy hááát, bele kell húznom, benne vagyok már a korban😂 Szegény, már nem él, mert biztos dobna egy hátast. Most várom az első babám. 42 vagyok.😁 Én is fiatalon szerettem volna anyuka lenni, de nem jött össze. Ez van. Azért nem fogok lemondani róla.

2024. máj. 4. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem késtél le semmiről, nyugi. Nem a középkorban vagyunk. Nyugodtan lehet családot alapítani 30 felett is. Sőt, az se ritka, akinek még 40 felett is sikerült.

Sokkal fontosabb a kivel, mint a mikor.

2024. máj. 4. 09:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
2. Nem akarom meggyőzni őt semmiről, csak önismeretet javaslok. Nyilvánvalóan nem késett le semmiről, de ha a kétségbeesés/társadalmi nyomás miatt vállal gyereket, azt nem lehet utána visszacsinálni, ha majd rájön, hogy mégsem ezt akarta.
2024. máj. 4. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem maradtál le semmiről. És ne azért akarj kapcsolatot, hogy legyen gyereked. Először inkább egy stabil, kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítása legyen a cél. Egy rossz kapcsolatban/házasságban a gyerek is szenved.

Egyébként én is fiatal anya akartam lenni, de nem úgy alakult. Most, 30 évesen vágunk bele férjemmel a családalapításba, és az én környezetemben elég sokan vannak így.

2024. máj. 4. 10:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 😊
2024. máj. 4. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

1.Nem késtél még le semmiről

2.Ne hasonlísd a saját életedet a másokéhoz,mindenki a saját történetének a főszereplője

2024. máj. 4. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit olyan, mintha a gyerek a legújabb iPhone modell lenne. Mindenkinek az van, ezért neked is kell. Mert az státuszszimbólum. A végén még nem fogad el a társadalom, ha neked nincs!

A gyerek sajnos nem iPhone. Nem a kirakatba szülünk.

2024. máj. 4. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem!!! Nagyon fiatal vagy

Először ha egy Boldog kapcsolatot ki tudsz alakítani, már szuper

Gyerek témát majd meglatjatok

Majd

Nem szülnek manapság amúgy sem ilyen fiatalon

32 voltam mikor szültem 2008-ban Korhaz folyosón utánam szóltak hogy az a fiatal kismama jöjjön ide😊

2024. máj. 4. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!