Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat,többre vágyok,me...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat,többre vágyok,menjek át így hozzá?

Figyelt kérdés

Fél éve kezdődött egy barátsággal,amit a szex elrontott

Viszont a szex annyira jó volt,hogy akárhányszor találkozunk nem tudunk meg lenni nélküle.O most máshol el,néha jön le ide,ahol lakok,akkor rám ír ráérek-e.

Már írtam neki,hogy ez nekem így nem jó,de nem tudtam abba hagyni,mert néha úgy érzem több is lehetne köztünk.

Nem tudom.

Át hívott hogy menjek át holnap egyedül lesz.

Szeretnék vele szexelni,de ettől többet akarok

Hiába olel magához meg bujunk össze és utána meg együtt vagyunk,utána mindig rossz.

De annyira mennék is,hátha egyszer változik ez az egész.

Nem tudom mit írjak neki,vagy hogy én igazán mit szeretnék.

Mit tegyek?22/L O 25/F

Nem nagyon fektettünk le szabályokat,mióta nem barátok vagyunk azóta megy ez a jatszmazas,manipulálás dolog az ő részéről,én pedig ha őszinte vagyok csak fáj,így én is jatszmazok.

Mit tegyek,hogy cselekedjek?

Már többször elküldtem,mondtam hagyjuk abba de nem hagyott aztán csak belementem a játékba.

2022. aug. 14. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Legyen már tartásod,amikor üríteni akar csettint,te meg mész.
2022. aug. 14. 19:38
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ne alacsonyodj le ennyire, egy hétköznapi dugásért!
2022. aug. 14. 19:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Tudom.De iszonyat magányos vagyok,kicsit hozzá akarok menekülni a sok probléma elől.
2022. aug. 14. 19:43
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

Elég nehéz erre okos tanácsot adni, hiszen nemcsak a tízen- hanem a huszonéves kor is a NAGY FELFEDEZÉSEK időszaka az életben.

Én sem voltam nagyon tapasztalt anno 23 évesen. 31 éves férfival voltam hasonló helyzetben. (Igen, én is magányos voltam és menekültem a problémáim elől. Ismerős állapot így utólag.)

Sikerült elkerülnöm a terhességet. Egy másik kapcsolatomban is. Több testi kapcsolat nemigen volt.

Szüleitek tudnak valamit a köztetek lévő viszonyról? Nem félsz attól, hogy teherbe esel tőle? Védekezőeszköz (gumióvszer, fogamzásgátló) van?

2022. aug. 14. 19:55
 5/13 A kérdező kommentje:

Fogamzásgátlót szedek,az anyukaja ismer.Mikor megyek át hozzájuk sokszor találkozok vele,néha keveset beszélünk is.Edesanyam tudja,de mivel nem túl jó a kapcsolatunk,nem beszélek róla.Nem szeretek itthon lenni.

Más család tagom nincs,ahogy neki sem,de hát ő meg úgy,ahogy én felnőtt ember.

De borzasztó ebből az egészből így kikerülni pláne úgy,hogy én mentális beteg vagyok,O pedig feltehetőleg(minden jel arra mutat),nárcisztikus.

Szóval,szuper az egész.Igazan.

2022. aug. 14. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad ennyire megalázni magad senki kedvéért. Voltam hasonló helyzetben, baromi nehéz volt német mondanom.

Én mondjuk kerek perec megmondtam a férfinak hogy nekem ez nem elég mert többet érzek, és nem akarok ennél nagyobbat csalódni benne. Ezt tiszteletben is tartotta és nem írt többé. De a mai napig nem teljesen tettem túl rajta magam, ezért ha lesz munkám az egyetem mellett akkor mindenképpen elmegyek pszichológushoz.

2022. aug. 14. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
Bocsáss meg, de nekem az írásodból nem úgy tűnik, mintha mentális beteg lennél.
2022. aug. 14. 20:13
 8/13 A kérdező kommentje:

Tehát írásból derül ki,ha valaki mentális beteg.

Tehát mondjuk ha anorexiás lennék,az látszódna az írásomból?

Vagy ha depressziós? pánikbeteg?

Ekkora hülyeséget.

:D

2022. aug. 14. 20:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen,nem lenne szabad megalázni magam.Iszonyat erősnek kell lennem.
2022. aug. 14. 20:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is szr egyedül, de egy lehelletnyi törődésért, nem szeretetért, ne add el a lelked! Mert ez a féreg ezt használja ki, mert egy manipulátor. Amint talál egy ínyére való nőpt, téged úgy elfog dobni, hogy.....
2022. aug. 14. 20:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!