Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szagú a punci belülről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szagú a punci belülről ha egészséges ha mélyebbre felnyúlok?

Figyelt kérdés
ma 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek mas nem lehet meghatarozni . Sokmindentol fugg
ma 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én enyhe fémes szagot éreztem amikor telibe ujjaztam. Semmi pláne. Nem büdös de nem is illatos.
ma 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Pedig pont hogy jó illatúnak kell lennie! Vagy pedig ami még néhány lánynál volt: semmilyen illata sincs. Ez is jó!

Bármi ami kellemetlen vagy büdös az gáz!

ma 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok. Nem tudom mitől függ, nekem van, hogy fémes, de általában semleges szagú. Tehát hogy semmilyen, se nem jó se nem rossz hanem egyszerűen szagtalan. De amikor fémes, azt se értem mitől, lehet, hogy hormonok, vagy peteérés vagy valami hasonló.
ma 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Újabb példa az oktatás és a szülők csődjére.
ma 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A fémes vélhetően a menstruáció után jelentkezik.
ma 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!