Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! fürdésnél kinek erősebb az egészséges punci illata? Szoktátok érezni? Fiúk! Titeket mennyire indít be az egészséges punci szag?
Figyelt kérdés
tegnap 08:03
2/6 anonim válasza:
Engem nagyon beindit, ezert van bugyi fetisem is...
3/6 anonim válasza:
Nekem bejön. Volt egy szeretőm, akivel nem csak a szex volt őrülten jó, hanem a puncijának is olyan illata volt, amitől megvesztem. Vele aztán tényleg megvolt a kémia. (Most hogy ezt leírtam, fel is állt a cerka)
4/6 anonim válasza:
Valahol az a kémia egyik erős fokmérője, ha a szagok is beindítanak.
5/6 anonim válasza:
Megette azt már a fene ha szagos.
Illata legyen.
6/6 anonim válasza:
5, 4-es vagyok, pont ez a kémia, hogy a szag nem teher, hanem illattá indít be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!