Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kibirnatok hogy ne lássátok 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibirnatok hogy ne lássátok 2 hétig a párotok?

Figyelt kérdés

Barátom elég érzékeny, sertodekeny férfi és ő úgy tud feldolgozni egy konfliktust, egy veszekedést ha nem találkozunk, nem látjuk egymást, nem beszélunk kB 2 hétig, nem engedi hogy keressem ... Utána újra jelentkezig lehiggadva és meg tudjuk beszélni a dolgokat.

De én ez idő alatt szenvedek a hianyatol, étvágyam sincs...

Azt mondja ő is így van vele ez idő alatt de hogy bírja ki hogy ne lásson, ne keressen ha szeret?

Mert tudom hogy szeret csak ezt nem értem.

Mit gondoltok erről?

máj. 3. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 10-es válaszolóval. Ráadásul ez sosem lesz normális, komoly kapcsolat. Ha összeköltöznétek mit csinálna? Elköltözne hetekre? Vagy téged rakna ki aztán ha "megbékélt" visszamehetsz? Én elhiszem, hogy szerelmes vagy, de azért ez messze nem az, hogy valaki egy nagyon nagy veszekedés után elmegy, mert átgondolja a dolgokat (egy ilyen alkalom "oké", hogy olyan mélyen meginog, hogy nem biztos a folytatásban), de rendszeresen? Min lehet ennyit és ennyiszer hisztizni? Nálunk is voltak már viták a 12 év alatt, ne hidd, hogy nem. De azok nagyon maximum egy órás mosolyszünetek, annyi idő alatt mindketten lenyugszunk és megbeszéljük. Olyan is, hogy én kaptam fel a vizet olyanon, ami hülyeség és fordítva is, akkor vita lett belőle, de megbeszéltük, hogy mi a gond.

Nálunk van, hogy napokra, néha egy hétre muszáj elmennie munka miatt. Ezzel semmi gond, nem jó, de kibírható simán.

máj. 4. 07:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez számomra teljes mértékben tolerálhatatlan lenne. Oké, hogy az embernek szüksége van időre, amíg kicsit lenyugszik (bár azt sem értem, mi az istent lehet úgy vitatkozni, ha még csak együtt sem éltek, 3 éve elek a párommal, de egyszer nem vesztünk úgy össze, hogy ne szóltunk volna a másikhoz), de nem két hétig nem beszelesrol van szó, hanem mondjuk fel orarol, amíg az ember kiszellozteti a fejet, elmegy egy kort sétálni.

Kizárt dolog, hogy ezt az érzelmi bántalmazást valaha is bárkitől elviseljem. De te úgysem fogod elhagyni, neked jó ez a hullamvolgyes dolog, az egyszer nagyon fent, egyszer nagyon lent, ettől érzed a pillangokat, ez izgalmas, ez tart benne ebben a szr kapcsolatban…

máj. 4. 09:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, és tuti hogy ez idő alatt flortolget, stb.. És amikor ki szorakozta magát akkor vissza jönne hozzám. De mostmar nem fog. Soha többé nem bekulok ki vele.
máj. 4. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Húúde határozott szavaid lettek.

Ne változtasd meg!

Megeshet, hogy odaállít cicaszemekkel..."hogy életem sajnálom, tudod h mindennél jobban szeretlek, rájöttem te vagy a mindenem, soha többé nem akarok nélküled élni, bocsáss meg kérlek stb stb bla bla bla.."

Ne gyengülj el ettől.

máj. 5. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!