Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibirnatok hogy ne lássátok 2 hétig a párotok?
Barátom elég érzékeny, sertodekeny férfi és ő úgy tud feldolgozni egy konfliktust, egy veszekedést ha nem találkozunk, nem látjuk egymást, nem beszélunk kB 2 hétig, nem engedi hogy keressem ... Utána újra jelentkezig lehiggadva és meg tudjuk beszélni a dolgokat.
De én ez idő alatt szenvedek a hianyatol, étvágyam sincs...
Azt mondja ő is így van vele ez idő alatt de hogy bírja ki hogy ne lásson, ne keressen ha szeret?
Mert tudom hogy szeret csak ezt nem értem.
Mit gondoltok erről?
Ha 20 éves megértem, ha idősebb azt is megértem de akkor vagy gyerek még agyilag, vagy mégsem szeret annyira mint ahogyan te azt gondolod.
Vajon ha együtt élnétek akkor mit tenn, hazamenne addig anyuhoz?
Igen, ez a kérdés felmerult bennem hogy mi lenne ha együtt laknak? :(
Sajnos tényleg gyerek még ezek szerint
Hát szerintem ebből a kapcsolatból nem lesz semmi hosszú távon.
Jobb lenne megszakítani.
Igen az gyerek még.
Talán ha 5 évvel később találkoztatok volna máshogy lenne. De lehet, hogy nem.-
Rajtad áll mit teszel, beszélsz vele, vársz e , hogy változni fog, lehet, hogy jön majd pár hét nyugi, azt újra jön a hülyesége...
szeret...szereted...nem olyan biztos az...
Hát sok sikert, de túl sok idődet ne pazarold el rá. #1
Igen, kibírnék, mivel felnőtt ember vagyok. Viszont olyan körülmények között, mint ahogy a párod akarja, nem vagyok hajlandó.
És ha együtt élnétek? AKkor mi lenne?
Ha el kéne utaznia munkaügyben vagy valami hasonló, akkor kibírnám így alkalmanként. Na de ilyen esetben nem hagynám, hogy csak így feltegyen a polcra aztán elővegyen, amikor neki kényelmes, ennél egy kicsit többre tartom magam. Te is tegyél így. Az ilyen "veszekedünk ezért elmegyek lehiggadni" nagyon max 2 órát(!) igényel normális embernél, nem 2 hetet. De meg együtt se éltek, ugyan mégis milyen konfliktusokról lehet szó, amihez ennyire sok szabadságra van szüksége? Ha nem éltek együtt, akkor amúgy is van egy csomó szabadideje nélküled, nem vagytok összezárva nonstop, akkor hova ez a menekülés? Az ilyen viselkedés nekem messze nem azt mutatja, hogy ő annyira szeretne téged, sőt.
Sajnálom, ha ez megbánt téged, de basszus, szeresd magad jobban ennél, senki sem érdemli meg, hogy így bánjanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!