Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 1 éve élünk együtt. Most várjuk a közös babánkat. Engem nagyon megvisel a terhesség sajnos ezért az elmúlt 2-3 hónapba kicsit több pihenésre van szükségem. A párom a napokban a fejemhez vágta hogy én itthon semmit nem csinálok, minden rá marad ( sokat dolgozik, 80%bam egymagam vagyok itthon és sosem rendetlenségbe vagy mosatlannal várom haza, de tény hogy “kihasználom” a rendmániáját ha itthon van és hagyom hogy kivegye a részét a házimunkából) Nagyon rosszul esett hogy kb egy semmirekellő életképtelennek állított be aki csak előadta magát hogy mekkora háziasszony, persze az ő anyja 2 gyereket kihordott nem volt ez stbstb. Hormonok is dolgoznak bennem, durván összekaptunk, egymáshoz vágtunk minden sérelmet. Végül mintha mi sem történt volna szexelni akart velem (szeretek szexelni, ezért akarta ezzel oldani a feszkót gondolom), én viszont ekkor pont nem akartam tőle semmit ezért egyre jobban visszautasítottam de miután már kb fulladásig rajtam volt megütöttem őt amire úgy reagált hogy úgy megrángatott hogy annak nyoma maradt, hajamnál fogva is rángatott illetve lefogott ilyen szavakkal hogy nem akarja hogy kárt tegyek magamba ( ilyenre kicsit sem vagyok hajlamos, inkább hősködni akart..)Szerinte megérdemeltem mert én kezdtem és az én hibám hogy ütéssel reagáltam le a békülési szándékát, utána pedig elvileg csak azt akarta hogy észhez térjek. Szerintem pedig max egy kisebb megrángatásnak lett volna itt a helye hogy észhez térjek, ha már ennyire ez volt a célja.

Ti mit tennétek a helyembe vagy szerintetek kinek van igaza? Nagyon elbizonytalanodtam ebbe az egészbe pedig a gyerekvállalásig szép volt a kapcsolatunk

2024. máj. 2. 16:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
#20, Kicsit elfogultan, egyoldalúan ítéled meg a helyzetet, nem veszed figyelembe se az előzményeket, se a nő viselkedését.
2024. máj. 2. 20:38
 22/28 anonim ***** válasza:
95%

Az áldott állapot nem betegség kijelentéssel azért én eléggé vigyáznék... Könnyű annak, akinek problémamentes a terhessége. Én 9 hónapig végig hánytam, egy csontváz lettem a terhesség alatt (-13 kg) és nem igazán voltam képes bàrmit is csinálni (már amikor otthon voltam és nem a kórházban, ugye...) és nem vagyok egyedi eset.

De a nagyobb baj az, hogy nálatok az erőszak és a bántalmazás teljesen természetes (megütöd, ő alaratod ellenére szexelni akar, te pedig jóváhagyod, hogy itt max egy megrángatásnak lett volna a helye... WTF???? Mióta van megrángatás egy párkapcsolatban??? Beszélgetni nem szoktatok? Vagy valami intelligens vitarendezés, ami nem ősember módjára megy?

2024. máj. 2. 21:02
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
#21 mert nemi erőszak kísérlet, és fizikai bántalmazás a nemi erőszak kísérlet elleni önvédelemre, mint válasz nem elfogadható. Pláne a terhes feleségeddel szemben. A kérdező leírta, hogy nem hagy mindent a párjára, nem mocsokba ért haza, csak nem csinált meg MINDENT, ahogy egy normális kapcsolatban szokás, a háztartási feladatok jobb helyeken alapból feleződnek, nemhogy akkor, amikor az egyik nincs jól. Szex ugyanez, hogy jön ahhoz, hogy nem fogadja el, hogy a másik nem akar szexelni, mert nincs jól? Nagyon el vagy tévedve.
2024. máj. 3. 07:15
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Megütötted, hát...
2024. máj. 3. 16:11
 25/28 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező téged sem kell sajnálni meg a párodat sem. Egy kaptafa vagytok. Még te vagy felháborodva mikor felképelted hát meg is érdemled a sorsod. A gyereket meg inkább adjátok örökbe jobb szülőkhöz.
2024. máj. 5. 16:08
 26/28 anonim ***** válasza:
54%
Szóval veszekedés után rámmászik egy ilyen tetű hogy megerőszakoljon. Teljesen mindegy hogy terhes vagyok-e vagy sem, nem egyszer ütném meg hanem addig ameddig mozog!
2024. máj. 5. 16:23
 27/28 anonim ***** válasza:
22%
#26, gondolom neked sem volt még soha - és nem is lesz - egy működő párkapcsolatod, mert nem tudsz mit kezdeni a békülőszex fogalmával.
2024. máj. 6. 15:29
 28/28 anonim ***** válasza:
77%
#27 az nem békülős szex, hogy nem fogadja el, hogy nem akar a másik szexelni, és nemi erőszakra tesz kísérletet. Szerinted ez az egészséges kapcsolat? Max a böriben.
2024. máj. 6. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!