Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
6 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 1 éve élünk együtt. Most várjuk a közös babánkat. Engem nagyon megvisel a terhesség sajnos ezért az elmúlt 2-3 hónapba kicsit több pihenésre van szükségem. A párom a napokban a fejemhez vágta hogy én itthon semmit nem csinálok, minden rá marad ( sokat dolgozik, 80%bam egymagam vagyok itthon és sosem rendetlenségbe vagy mosatlannal várom haza, de tény hogy “kihasználom” a rendmániáját ha itthon van és hagyom hogy kivegye a részét a házimunkából) Nagyon rosszul esett hogy kb egy semmirekellő életképtelennek állított be aki csak előadta magát hogy mekkora háziasszony, persze az ő anyja 2 gyereket kihordott nem volt ez stbstb. Hormonok is dolgoznak bennem, durván összekaptunk, egymáshoz vágtunk minden sérelmet. Végül mintha mi sem történt volna szexelni akart velem (szeretek szexelni, ezért akarta ezzel oldani a feszkót gondolom), én viszont ekkor pont nem akartam tőle semmit ezért egyre jobban visszautasítottam de miután már kb fulladásig rajtam volt megütöttem őt amire úgy reagált hogy úgy megrángatott hogy annak nyoma maradt, hajamnál fogva is rángatott illetve lefogott ilyen szavakkal hogy nem akarja hogy kárt tegyek magamba ( ilyenre kicsit sem vagyok hajlamos, inkább hősködni akart..)Szerinte megérdemeltem mert én kezdtem és az én hibám hogy ütéssel reagáltam le a békülési szándékát, utána pedig elvileg csak azt akarta hogy észhez térjek. Szerintem pedig max egy kisebb megrángatásnak lett volna itt a helye hogy észhez térjek, ha már ennyire ez volt a célja.
Ti mit tennétek a helyembe vagy szerintetek kinek van igaza? Nagyon elbizonytalanodtam ebbe az egészbe pedig a gyerekvállalásig szép volt a kapcsolatunk
Szegény gyerek! Már most is családi erőszak-stressz kellős közepén fejlődik.
Nem látja, de a stressz átvonul rajta is.
Te meg, ha otthon vagy, takaríts, tegyél rendet, ne tespedj!
A kismamának sok mozgásra van szüksége!
Ha tespedsz, elhízol, jönnek az emésztési problémák, a visszér, stb.
A ferjed sokat dolgozik. Minimum, hogy a hátteret biztosítod, és
nem játszmázol vele, hogy “vegye ki a részét”!
Hiszen otthon maradtál, te meg a pénzkereső munkából nem veszed ki most a részedet.
Az áldott állapot nem betegség. Ebben a férjednek igaza van.
Infantilisak vagytok! Térjetek észhez, ha nem akarjátok már mist tönkre tenni a gyereketeket, mikor még meg sem született.
Ha így akarjátok megoldani a konfliktusaitokat, vagy ha csak az egyikőtök hajlamos rá, akkor már most abba kéne hagyni.
Ne legyen igazam, de ez tipikusan az a forgatókönyv, mikor a pasi már nyeregben érzi magát, mert terhesen úgyse fogod otthagyni. Ezért kezdett el szidalmazni, ezért akart akár erőszakkal is megdugni, és végül ezért bántalmazott.
Ez sajnos csak rosszabb lesz, ha igazam van.
#10, az meg van, hogy terelsz? És az meg van, hogy nem tetszett a kérdezőnek - aki otthon van egész nap, és hagyja, hogy a párja az egész napos munka után kivegye a részét a házimunkából -, hogy a párja szóvá tette, hogy ráhagyja a házimunkát, ezért szexmegvonásban részesítette, majd a követelőző pasit megütötte?
Ne legyél ennyire elfogult! Mindketten hibáztak, felnőtt módjára ezt meg lehet beszélni, lehet tanulni is az ilyen esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!