Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki terrort alkalmaz minden vitánál, ez vészcsengő?
Figyelt kérdés
2024. máj. 2. 06:10
1/4 anonim válasza:
Még nem, de mindenképp beszélnetek kell arról, hogy mi ez, miért történik, és hogyan tudnátok megoldani jobban ezeket a vitás helyzeteket
(Amúgy így: asszertivitással; tudatosan az emberi játszmákkal (eric berne))
2/4 anonim válasza:
Amikor ezt jelezted felé, történt változás? Van energiád foglalkozni vele, avagy feladtad? Mit gondolsz lelki terrornak?
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg, de, redflag az ilyen. Voltam ilyen kapcsolatban évekig. Úgy érvényesítette rajtam az akaratát, hogy lelkileg terrorizált, de úgy kb mindenben. Pl nem akartam szexelni, mert nem kívántam, fáradt voltam stb, rögtön azzal jött, hogy na kivel kefélek, hogy nem kívánom? Addig szekírozott vele, míg mondtam, hogy jó, megfordulok, csak végezzen nagyon gyorsan. Engem ez teljesen tönkretett. Évek kellettek mire összeszedtem magamat, szóval, ha van egy kis eszed, akkor lelépsz tőle nagyon hamar.
4/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy fel tudod-e vele venni a harcot? Ha igen, akkor küzd le és legyen a képzeletbeli alattvalód. Ha nem, akkor szakíts, hanyagold.
Esetleg köztes megoldás, hogy tanulj kommunikációt, azon belül is az asszertív kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!