Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor felvetül a téma, hogy a párkapcsolatokban a nők kevesebbet szexelnének, mint a a társuk igénye? Kérdés kifejtése lent.
Nőként kérdezem főleg a férfiakat, de a nők is nyugodtan írják le véleményüket.
Sok témakörnél felmeül, pl. megcsalás, prostizás a férfiak részéről a "magyarázat", hogy de hát az asszony nem csinálja vagy nem elégszer kivánja.
Ilyenkor úgy érzitek, jól csâbítottâtok az asszonyt? Itt
nem drága vacsira, vagy
ajándékra gondolok, hanem
mondjuk napközben belesuttogni
egy nyakpuszi közben, hogy
alig várom az estét, vagy apró
figyelmességekkel
kényeztetni, kedveskedni? A
férjemmel 30 éve vagyunk
együtt, a mai napig ha
ilyeneket csinál, ráizgulok az
estére.Vagy sok év után ez
egy pasinak fárasztó macera?
Kérlek írjátok oda a nemeteket, és s milyen rég vagytok, ha vagytok párkapcsolatban? Köszi a válaszokat!
10# Minden tiszteletem a Tiéd, tényleg, hogy úgy döntöttél fontos a párod annyira,hogy hűséges vagy. Nagyon szerencsés a párod, hogy ilyen társat talált. Ugyanakkor nekem is eszembe jutott, amit az előző válaszolóírt, bár en finomabban fogalmaztam meg a fejemben, de lényegileg igaza van. A pároddal megbeszéltétek, ahogy írod, de az is szóba került köztetek, Veled mi lesz a következő 15-20 évben, amikor Te még szexuálisan aktív éveidet éled.
Mi a férjemmel 52 évesek vagyunk, ha ez lenne a szitu, azt remélem, megtalálnám a módját, hogy ne szenvedjen hiányt. Hiszen szeretem.
Mi meg csak 4 eve vagyunk egyutt, de semennyire nem kivanom. Sem a szexet, sem pedig ot.
Az elejen nagyon jo volt, szinte barhol-barmikor, egett a tuz, heti 7 volt az atlag. Aztan jott a sok problema, a hatam mogotti intezkedesek, a fullentesek, az ital, a minden. Szepen lassan megszunt a szememben ferfi lenni. Nem vonzodom hozza, de igazabol mashoz sem. Sokaig azt hittem, a fogamzasgatlo tabletta a bunos (nem a kapcsolat legeleje ota szedtem) , viszont mar egy eve nem szedem, megsem jott vissza a libidom. Szeretem megolelni, megpuszilni, beszelgetni vele es hozzabujni, de a szexualis vagy nincs meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!