Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor felvetül a téma, hogy a párkapcsolatokban a nők kevesebbet szexelnének, mint a a társuk igénye? Kérdés kifejtése lent.
Nőként kérdezem főleg a férfiakat, de a nők is nyugodtan írják le véleményüket.
Sok témakörnél felmeül, pl. megcsalás, prostizás a férfiak részéről a "magyarázat", hogy de hát az asszony nem csinálja vagy nem elégszer kivánja.
Ilyenkor úgy érzitek, jól csâbítottâtok az asszonyt? Itt
nem drága vacsira, vagy
ajándékra gondolok, hanem
mondjuk napközben belesuttogni
egy nyakpuszi közben, hogy
alig várom az estét, vagy apró
figyelmességekkel
kényeztetni, kedveskedni? A
férjemmel 30 éve vagyunk
együtt, a mai napig ha
ilyeneket csinál, ráizgulok az
estére.Vagy sok év után ez
egy pasinak fárasztó macera?
Kérlek írjátok oda a nemeteket, és s milyen rég vagytok, ha vagytok párkapcsolatban? Köszi a válaszokat!
Amelyik nő nem akar szexelni, az az ilyenektől csak feszültebb lesz.
Mert már megint azt akarja. Egész délután gyomorideggel telik, mert ha a nyakát csókolgatja este biztos akar majd mást is.
Ha elég jó pasi vagy, akkor a csajod ránézésre szívesen szexel veled évek múlva is.
Ha nem vagy elég jó pasi, akkor a csajod bizony más okokból jött össze veled és nem azért, mert külsőre annyira vonzónak talált téged. (A legtöbb férfinek amúgy ez a sorsa valamilyen szinten.)
1. Csak akkor lesz a nő feszültebb ettől, ha kizárólag akkor csinálja a férfi, amikor valamit akar.
Viszont ha akkor is ilyen, amikor nem várja el a szexet, akkor általában nem szokott probléma lenni.
De ahogy az eddigi kapcsolataimban észrevettem, sokszor a férfiakkal még ölelkezni sem lehet anélkül, hogy ne akarnának szexelni. Na ez az ami kiábrándító és libidógyilkos. Néha csak arra vágyik az ember lánya, hogy összebújva aludjon el a párjával.
Köszönöm az eddigi válaszokat. 1# Ezért merült fel bennem, hogy jól vagyunk e csábítva? Miért nem akarja egy nő a szexet? Mondok egy példát. Volt egy periódus az életünkben, amikor egy baleset hosszú távú következtében a férjemnek állandósult fájdalmai voltak, emiatt depressziós lett és ezért sokat kötözködött, minden miatt morgott. Most már túl vagyunk rajta, utólag jobban átlátom, de akkor sokszor haragudtam rá, őszintén eszembe se jutott a szex. Tényleg sokáig. Ilyen dolgokon könnyű elcsúszni.
5# Az utolsó mondatod szíven ütött, remélem nincs igazad. Lehet a korral járó nosztalgia teszi, de elővettem a férjem 20 éves kori fényképeit, basszus most is belezúgnék. Mondjuk nálunk egyértelműen én voltam annak idején a szerelmesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!