Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok túlgondoló vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túlgondoló vagy van alapja az érzéseknek?

Figyelt kérdés
A párommal egy helyen dolgozunk, de nem egy légtérben. Van egy nála kb. 7 évvel fiatalabb kolléga, aki egyszer bement az irodájába, (ami egyenként egy átjáróház és bárki bármikor bemenet), majd ott töltött kb. 2 vagy 3 óra hosszát, ami nekem nagyon nem tetszett. A párom szólt, hogy ott van, bent ül, néha beszél, hallgatja amit a többiekkel beszélnek. Persze nem tudom ez mennyire volt igaz mert eléggé holt időszakról volt szó, amikor nincs nála nagy forgalom. Aztán be is jelölte a srácot az ismert közösségi oldalon. Viszont nekem úgy elgurult a gyógyszer, hogy írtam a srácnak, hogy ne nagyon járkáljon oda, aki ezen felháborodott, majd eltűnt a képből. A párom egyszer mondta, hogy jóképű srác és ennyi. Nem tudom, hogy jogos volt e a felháborodásom vagy sem. De elvileg teljesen eltűnt a srác a képből.
2024. ápr. 24. 22:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Most tényleg egy egyszeri munkahelyi beszélgetése annyira felkavart téged, hogy random embereket gyanúsítasz meg majd ezek után nem neked hanem a barátnődnek van szerinted önértékelési gondjai? Remélem érzed ez mennyire ironikus.

Ellenkező esetben ha szóba állsz egy női kollégáddal s ő így reagálna rá mint te azt elfogadnád?

Ha úgy érzed a kapcsolatod nem jól működik akkor keressetek megoldást s ha beletettél mindent s úgy se akkor engedd el.

Ha a munkahelyen csinálsz még ilyent akkor viszont a felettes vagy a hr fog beszélni veled válazd szét a kettőt.

2024. máj. 22. 23:56
 22/22 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező nemcsak a csajodnak vannak az önbecsüléssel gondjai hanem neked is. Neki azért mert ilyen debillel van együtt mint te aki képes a munkahelyen randalírozni indok nélkül és neked azért mert annak ellenére, hogy nem bízol benne meg még mindig együtt vagy vele. Majd azt éred el, hogy valamilyen fickó jól megver azt kész. Csak csináld tovább ha egyszer idióta vagy.
2024. máj. 23. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!