Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlgondoló vagy van alapja az érzéseknek?
Ha a párod nem tudja a minimumot adni amit egy nőnek illik a munkahelyén, és előadja a kis "ártatlan" virágszálat, akkor nem egy másik ember a hibás.
Ha valaki manipulál téged "illik" előbb otthon körülnézned.
Ismertem ilyen nőt, az majdnem az egész reptér végig ment rajta. És ő volt az "ártatlan" és az aktuális pasiját uszította azokra a fazonokra akik nem voltak hajlandóak.. Szó szerint.
2+
Hozzá hasonló nőt én is ismertem aki az aktuális pasija exét akarta kiiktatni ugyan ezen technikával. Miközben ő írkálta kamuregekről az ex "zaklatásait". És ő fenyegetőzőtt.Közben meg az exnőt ő zaklatta az interneten, FB-n, és különböző fórumokon. Bezonyám.
Úgy hogy kérdező nem árt ha kicsit csendben, de előbb ....
1. Válaszoló: alapvetően minden megvolt akkor is. Nem meglepős fajta, neki más a szeretetnyelve.
2. válaszoló: állítólag ő csak beszélget és szerinte azért háborodott fel a srác, mert egyértelműen alaptalan volt amit tettem.
4 Kérdező, egy valóban ártatlan nő önmaga rendez le egy problémát. Önmaga. sosem vesz maga elé mást.
A manipulátorok azok vesznek maguk elé mást mindig-esetedben itt most téged.
Értelmes, egyenes nő elintézi amit el kell. egy gyengejellemű manipulátor meg előadja otthon a hattyú halált, és küld maga helyett mást, hogy végezze a piszkos munkát.
Ez a két tipus közötti különbség.
7 Az orrodnál fogva vezet. Ez a nő egy manipulátor.
Irtam miről ismered fel őket. Mindig maga elé vesz mást, aki elvégzi helyette a piszkos melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!