Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok túlgondoló vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túlgondoló vagy van alapja az érzéseknek?

Figyelt kérdés
A párommal egy helyen dolgozunk, de nem egy légtérben. Van egy nála kb. 7 évvel fiatalabb kolléga, aki egyszer bement az irodájába, (ami egyenként egy átjáróház és bárki bármikor bemenet), majd ott töltött kb. 2 vagy 3 óra hosszát, ami nekem nagyon nem tetszett. A párom szólt, hogy ott van, bent ül, néha beszél, hallgatja amit a többiekkel beszélnek. Persze nem tudom ez mennyire volt igaz mert eléggé holt időszakról volt szó, amikor nincs nála nagy forgalom. Aztán be is jelölte a srácot az ismert közösségi oldalon. Viszont nekem úgy elgurult a gyógyszer, hogy írtam a srácnak, hogy ne nagyon járkáljon oda, aki ezen felháborodott, majd eltűnt a képből. A párom egyszer mondta, hogy jóképű srác és ennyi. Nem tudom, hogy jogos volt e a felháborodásom vagy sem. De elvileg teljesen eltűnt a srác a képből.
2024. ápr. 24. 22:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy formálta a maga képère. Illetve az a mondás, hogy “ nézd meg az anyjàt, vedd el a lányàt” miért született szerinted? Az anya az elsődleges női idol egy lánynak. Olyan mint az anyja ez egyértelmű. Hogy miben mutatkozik meg arra neked kell rájönni. Nem feltètlen lesz hűtlen a lánya mert az anyja is az. Egyet jegyezz meg. Magad érdekében. Sosem a 3. fél a hibás. Mindig a kapcsolat azon tagja aki belement. A másik tagja meg azért mert nem vette észre időben , hogy baj van.
2024. ápr. 24. 23:20
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Elmondom mi tortent. A baratnod onbizalom hianyos. Ezt te provalod potolni neki, tobb kevesebb sikerrel, de lathatoan neki ez nem eleg. Ezert masoktol is megprobalja begyjteni ezt az energiat. Az, hogy ezt meddig hagyja elfajulni, azt csak o tudja, vagy meg o sem, ha hajlamos sodrodni az arral. A legtobbszor ez van. Az onbizalomhiany nagyon pusztito modon hat a kapcsolatra, nemcsak azert, mert terheket rak a masikra, hanem azert is, mert legtobbszor ez megugorhatatlan feladat a masik szamara. Ahogy a boobek sem kene Terez anyat jatszaniuk, es menthetetlen ferfiakkal bajlodniuk, ferfikent is fel kell ismerni a menthetetlen noket. Az alacsony onbizalmu no csak addig imponalo, amig megvan az erzet, hogy iranyithatod. Amikor ez mar teher lesz, te magad fogsz megszabadulni tole. Ja es akkor kanyarodjunk vissza hozzad. Te is hadilabon allsz az onbizalommal, nem kicsit. Nekem olyan zsak a foltja szituacionak tunik, egyutt szenvedtek es kozben mergezitek egymast. Ezt a kapcsolatot az fogja elobb befejezni, akinek tobb esze van kettotok kozott. Pszichologus nem artana mindkettotoknek, az segithet a megfelelo onertekeles kialakitasaban.
2024. ápr. 25. 06:03
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
Hat ez nagyon gaz. Szóval most komolyan az a bajod, hogy a srác bement az irodájába ?🤣 de szánalmas, hogy emiatt képes voltal rá irni a sracra xd
2024. ápr. 25. 07:01
 14/22 A kérdező kommentje:
13. Kíváncsi lennék ha éles helyzetben lennél TE, mit tennél..
2024. ápr. 25. 07:42
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Durca ha egy nő szóba áll egy férfival aki a munkatársa is egyből rá kell írni😅😅

Ajjajj akkor én is mekkora ribi lehetek, hogy múltkor elfogadtam egy maxi kinget a fiú munkatársamtól…sőt beszélgettem is vele 1 órát míg vártam a buszt😥

2024. ápr. 25. 08:08
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
Hogy nem talált nálad jobbat...
2024. ápr. 25. 09:48
 17/22 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk azt tennem, hogy megkérdezném a páromat, hogy hogyan látja a kapcsolatunkat, hogy érzi magát. Én pl ok nélkül senkiről nem feltételezem, hogy hűtlen lenne, ha te meg igen, akkor nem ilyen part kellett volna választani, hanem akiben megbizol.

De mondom, nekem fordított esetben nem lenne gyanús, ha a párom irodájába betenné egy no két órára. Beszélgetnek, nyilván. Fel sem merülne bennem, hogy bármi történne, egyrészt mert ismerem a párom és megbizom benne, másrészt meg jó a kapcsolatunk és tisztában vagyok azzal, hogy mit tudok nyújtani. Ha megcsal, megcsal, ez van.

2024. ápr. 25. 10:11
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Mivan?

Ha a pasim rairna egy kollegamra, mert bejon hozzam beszelgetni, mar nem lenne a pasim.

(Nyilvan feltekeny lennek en is, ha a kollegaval toltene az egesz napot, de ezt sem lehet megtiltani senkinek. Te viszont egyetlen alkalomrol irsz!)

2024. ápr. 25. 14:54
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Van alapja kérdező természetesen:

ÖNBIZALOMHIÁNYOS VAGY ÉS A BARÁTNŐDRE FOGOD, HOGY Ő AZ!

Annyira remegsz azért, hogy megcsal, elhagy, hogy más férfi mégcsak hozzá se szólhat. A barátnődnek remélem kinyílik a szeme tágra és KIVÁG TÉGED!

2024. ápr. 26. 16:06
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

"Durca ha egy nő szóba áll egy férfival aki a munkatársa is egyből rá kell írni😅😅

Ajjajj akkor én is mekkora ribi lehetek, hogy múltkor elfogadtam egy maxi kinget a fiú munkatársamtól…sőt beszélgettem is vele 1 órát míg vártam a busz"

Naaiv vagy ha azt hiszed nem azert vette neked a csokit es nem azert kisert el mert akar toled valamit. Sosem kisertem el olyan not aki nem tetszett.

2024. ápr. 27. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!