Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit időt igyekeztek tölteni a párotokkal ?

Figyelt kérdés

(Ezt a kérdést kifejezetten szülőknek szánom természetesen kortól függetlenül)

Gyerek nélkül teljesen más a szituáció ezt én is tudom viszont engem az érdekel hogy mi a normális abban az esetben ha már van gyereketek (legalább 1 ahogy a mi esetünkben is)

Mennyi időt töltötök úgy hogy a másikra figyeltek:

PL heti:

Beszélgetés

Kikapcsolódás (ha leírod hogy milyen vagy miket szoktatok az még jobb)

Szex

Figyelmesség

Kicsit át csúsztam mentálisan egy másik dimenzióba ahol a felsoroltak közül minden 0 lett (agyilag belül tudom hogy ez így nem jó és évekig küzdöttem hogy több időt kellene együtt töltenünk de süket füleket találtam és már ez lett a normális és már nincs erőm könyörögni)

Amúgy a gyerekünk 5 éves

Nagyon megköszönném ha leírnátok akár csak röviden hogy hogyan néz ki nálatok és mennyit foglalkozok a kapcsolatotokkal mert számomra már az a normális hogy 1 érintés sincs (köszönés se csak beszélgetés mint ha semmi probléma nem lenne) Elfelejtettem hogy milyen vagy milyennek is kellene lennie egy jo kapcsolatnak és már csak telnek a napok.

Azért írtam hogy gyerekesek írjanak csak mert onnantól én is tudom hogy azért nagyon sok minden változik

2024. ápr. 24. 07:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9/

Én vagyok a "férj" igazából nem vagyunk házasok és ez egy kicsit gáz is nekem mert férfiként eléggé szánalmasnak érzem hogy én próbálok ezért küzdeni és én irogatok itt...

2024. ápr. 24. 08:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11: Nem szánalmas, az írogat, aki meg szeretné oldani. Én rengeteg olyan férfit ismerek, aki sikerrel vagy sikertelenül, de küzdött a házasságáért, szerintem ez nagyon is férfias dolog.
2024. ápr. 24. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt már nem lehet megoldani. Ő semmilyen hajlandóságot nem mutat a fejlődésre sajnos. A saját érdekedben inkább hagyd ő el. Biztosan nagyon szereted, de látod, ő nem foglalkozik veled semmilyen szinten. Általában a férfiak jobban bírják a rossz házasságot a nőknél, mert érzelmileg kevésbé érzékenyek. Hidd el 10-15 évet is le lehet élni így egy házaspárnak csak minek. A gyereked a gyereked marad, szerelmes még lehetsz az életben. Ez a gyereknek sem jó így. Tudom, én is egy intimitás nélküli házaspár gyerekeként nőttem fel, hát anyukám új férje ég és föld apához képest vele. Apukám nagyon jó apa, de a romantika és a szerelem nem volt az erős oldala, semmilyen módon nem tudott anyukám kedvében járni, mert neki totál más igényei vannak. Képzeld a családi trauma meg öröklődik, én is futottam bele olyan pasiba aki semmit se tett értem, de szerencsére én hamar rájöttem az általam ismert rossz kapcsolati dinamikára és szakítottam. Most egyedül vagyok ugyan, mert ezek a kötődési, nevelési sebek nem gyógyulnak könnyen. Nehezen bízom a férfiakban. De most ez jobb nekem, mint egy érzelmileg elhidegült, mindent is mellőző kapcsolat. 28/N
2024. máj. 8. 11:21
 14/15 A kérdező kommentje:

13/

Minden szavaddal egyetértek.. én is így látom pontosan és most már a lépéseket is megtettem de mivel még egy fontos műtét vár rá amiből lábadozni is kell így ezen végig fogom kísérni persze itt nem arra kell gondolni hogy majd csak akkor közlöm vele, már mondtam neki és nem boldog de már nem tud semmit se tenni és ezt is mondtam neki. 35vagyok de ez a kapcsolat kegyetlen sérülést okozott bennem ahogy te is fogalmaztál ezek a sebek nem gyógyulnak könyen és jelenleg képtelen is lennék megbízni senkiben pedig a szívem mélyén csak ezt akarom....

Sosem éreztem ilyet de számomra is jobb lenne egyedül mint ebben sőt amikor belegondolok boldog vagyok... Túl sokszor próbáltam vele beszélni és jelezni felé hogy ez gáz és nem fog így működni a szavam szerintem semmit se ér így láthatja ő és azt gondolja hogy örökké csak duma lesz de ez most változott.

Köszönöm hogy megerősítettél

2024. máj. 8. 11:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Apukám is azt hitte, hogy örökke csak duma lesz, hogy anya bizony el fogja hagyni, aztán végül mégis elhagyta, csak elköltözni azt nem tudott, így 3/4 évvel később akkor ment el, amikor az új férjét megtalálta.

De így is adott neki plusz 10 év esélyt, szóval Te határozottan gyorsabb döntést erdemelsz!

Minden jót neked és sok erőt!

2024. máj. 8. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!