Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igyekeztem megbeszélni, de hogyan oldhatnám meg?
Figyelt kérdés
Szóval több éves kapcsolatról van szó, már együtt is élünk. Viszonylag kevés szabadidőnk van a munka és iskola miatt. Még csak 22-23 évesek vagyunk. Az elmúlt másfél évemben sokat küzdöttem lelki problémákkal és sokszor még ma is könnyen elbizonytalanodom. Ennek ellenére gyógyulok. Szeretnék több visszacsatolást a környezetemtől és úgy gondolom, hogy ez a párkapcsolatomban nagyon fontos lenne. Sokszor főzök neki, meglepem (akár intim témában is), megdicsérem, támogatom.. Nagyon jól esne néha egy-egy dicséret vagy tényleg bármi. Legalabb annyi, hogy "szép vagy" vagy "ügyes vagy" vagy bármi. Arra jutottam, hogy nem fogom ezeket a dolgokat megcsinálni, nem mondom, hogy szeretem, hiányzik csak ha ő is mondja, hátha észreveszi, hogy fontos vagyok-e neki. Ti hogy oldanátok meg? A megbeszélés nem működött.2021. okt. 10. 21:53
1/5 anonim válasza:
ha már játszmázni kell, akkor inkább szakíts.
ha magától egy jó szava sincs, mit mész alá, és szolgálod ki?
ez nem szerelem.
ugyanis, ha vki szerelmes, akkor dicsér, felemel, visszacsatol, biztat...
2/5 anonim válasza:
Attól függ mire jutottatok a megbeszélés alatt, ha nem tartotta magát hozzá és figyel jobban oda a kapcsolatotokra, akkor ne fektess bele feleslegesen energiát.
3/5 anonim válasza:
Amire készülsz, az játszmázás, ahogy az első válaszoló írta. Semmi értelme, a párod nem fogja "meglátni a fényt", hogy te azért lettél hideg vele, mert nem dicsér téged.
Én lépten-nyomon dicsérem, bátorítom a barátnőmet mert odavagyok érte, nem jelent előfeszítést bókolni neki. Ezt nem tudod kierőszakolni valakiből.
Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor ez nem biztos, hogy menthető. A játszázás helyett egy békés szakítás célszerűbb lenne.
4/5 anonim válasza:
1-es és 3-as nagyon de nagyon bölcs tanácsot adott neked. Teljesen igazuk van. Játszmázni akarsz ahelyett hogy őszinte lennél saját magaddal minimum.
5/5 anonim válasza:
Nem lesz jobb,csak rosszabb idővel..Nagyon ritka ha változtatni
tud ezen valaki, és figyelmessé,kedvessé válik.. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!