Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igyekeztem megbeszélni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igyekeztem megbeszélni, de hogyan oldhatnám meg?

Figyelt kérdés
Szóval több éves kapcsolatról van szó, már együtt is élünk. Viszonylag kevés szabadidőnk van a munka és iskola miatt. Még csak 22-23 évesek vagyunk. Az elmúlt másfél évemben sokat küzdöttem lelki problémákkal és sokszor még ma is könnyen elbizonytalanodom. Ennek ellenére gyógyulok. Szeretnék több visszacsatolást a környezetemtől és úgy gondolom, hogy ez a párkapcsolatomban nagyon fontos lenne. Sokszor főzök neki, meglepem (akár intim témában is), megdicsérem, támogatom.. Nagyon jól esne néha egy-egy dicséret vagy tényleg bármi. Legalabb annyi, hogy "szép vagy" vagy "ügyes vagy" vagy bármi. Arra jutottam, hogy nem fogom ezeket a dolgokat megcsinálni, nem mondom, hogy szeretem, hiányzik csak ha ő is mondja, hátha észreveszi, hogy fontos vagyok-e neki. Ti hogy oldanátok meg? A megbeszélés nem működött.
2021. okt. 10. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

ha már játszmázni kell, akkor inkább szakíts.

ha magától egy jó szava sincs, mit mész alá, és szolgálod ki?

ez nem szerelem.

ugyanis, ha vki szerelmes, akkor dicsér, felemel, visszacsatol, biztat...

2021. okt. 10. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire jutottatok a megbeszélés alatt, ha nem tartotta magát hozzá és figyel jobban oda a kapcsolatotokra, akkor ne fektess bele feleslegesen energiát.
2021. okt. 10. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amire készülsz, az játszmázás, ahogy az első válaszoló írta. Semmi értelme, a párod nem fogja "meglátni a fényt", hogy te azért lettél hideg vele, mert nem dicsér téged.

Én lépten-nyomon dicsérem, bátorítom a barátnőmet mert odavagyok érte, nem jelent előfeszítést bókolni neki. Ezt nem tudod kierőszakolni valakiből.

Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor ez nem biztos, hogy menthető. A játszázás helyett egy békés szakítás célszerűbb lenne.

2021. okt. 10. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
1-es és 3-as nagyon de nagyon bölcs tanácsot adott neked. Teljesen igazuk van. Játszmázni akarsz ahelyett hogy őszinte lennél saját magaddal minimum.
2021. okt. 18. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz jobb,csak rosszabb idővel..Nagyon ritka ha változtatni

tud ezen valaki, és figyelmessé,kedvessé válik.. :-(

2021. okt. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!