Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éves kapcsolatunknak vetett véget a párom. Ennek
körülbelül 2 hónapja de még mindig reménykedem. Sírva
váltunk el, és igyekeztem nem megalázó helyzetbe hozni
magam, nem kerestem őt, de ő sem engem. Érdemes még
várnom hogy talán megkeres?
Mi is hasonlóan váltunk el az exemmel 2 éve augusztusban.. nagyon sokat szenvedtem.. nem azért váltunk el, mert nem szerettük egymás, csak nem működött.:S Fél év kellett,h újra beszélő viszony alakuljon ki..de a továbblépést ez nagyon megnehezítette!
Igazából én még ma sem vagyok túl rajta..ő talán már egy fél éve igen.. de az ilyen szakítások mindig nehezen gyógyuló sebet okoznak!
2008. aug. 4. 00:25
2008. aug. 4. 00:38
3/6 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen nekünk is azért mert "nem működött". Egy lakótelepülésen élünk, de csak hétvégén tudtunk találkozni általában évközben iskola miatt. Azt mondta nem bírná ki hogy szeptembertől megint előről kezdődjön minden mert így nem igazán tudtunk egymással foglalkozni. Az viszont 100% hogy neki sincs azóta sem senkije, és közben sem volt.
Oh, akkor értem... Hány évesek vagytok amúgy? Nálunk is ez a helyzet a suli miatt, hogy csak a hétvégék vannak ott (1 éve vagyunk együtt), de azokért a hétvégékért megéri... teljesen... attól még működhet egy kapcsolat, bár biztos több ok van a veszekedésre. Ha te még mindig nagyon akarod, akkor szerintem te várd, hogy ő keressen meg. Főleg, ha úgy gondolod, hogy nincs senkije. Nincs vesztenivalód, egy tartalmas beszélgetést mindenképpen megér, lehet, hogy azóta rájött, hogy nélküled sokkal nehezebb neki, mint csak a hétköznapok nélküled, nem? Ha akarod, próbálj meg beszélni vele, ha annyira nem akarja, úgyis megmondja már akkor, hogy "nincs mit beszélnetek" vagy vmi ilyesmit... Írd meg mi let!!
2008. aug. 4. 11:41
Kedves első válaszoló, mintha az én történetemet írtad volna meg. Mi is két éve augusztusban váltunk szét, és utána talán két levelet ha váltottunk... viszont fél év után újra találkoztunk, csak barátkozás szintjén. Aztán hirtelen szerelem lett "második látásra"! :) Immáron másfél éve.
Bár nekem abban a fél évben nem volt senkim, nem volt olyan óra, hogy ne gondoltam volna rá. Bár neki volt más, és pontosan az a lány kellett, hogy kicsit megváltozzon a véleménye. Ennek köszönhetem most ismét Őt! :)
2008. aug. 4. 18:57
6/6 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk, és szerintem is működne a dolog /ha táv kapcsolat ha nem/ ha egyszer két ember szereti egymást, ezért nem értem. Köszönöm szépen a válaszaitokat. Arra jutottam mind ezt összegyúrva, hogy valószínűleg már én is csak talán karácsonykor fogok vele kapcsolatba lépni:)....viszont jobb későn mint soha, hiszen akármi és akárki fog jönni az életemben ő egy ajándék volt, és talán annak kéne valóban örülnöm hogy megtörtént, mint hogy soha sem történt meg volna velem ilyen. A szépre emlékezni fogok, persze azért nem adom fel..reménykedem..és talán ha alkalom lesz rá ravaszkodom is. Persze csak visszafogottan;)
Kapcsolódó kérdések: