Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így értelem a kapcsolatunknak?
Még csak másfél hete vagyunk együtt a barátommal, de nagyon elbizonytalanodtam... Ő nagyon szeret engem de én kevésbé.. Akarom ezt a kapcsolatot de az az érzésem h nem fog működni.. Szinte már csak hitegetem magam... Lehet az hiányzik a kapcsolatból, hogy egyik nap megismertem, 2. nap már egy buliban smároltunk és rá 3 napra össze is jöttünk...
De teljesen el vagyok bizonytalanodva.. Bár egyik barátom is így járt és neki még is 1év2hónapos kapcsolat lett belőle..
Miért akarod ezt a kapcsolatot, ha tudod, nem fog működni?
Ha ennyire kényszerű neked ez a kapcsolat, egyenesebb lenne ezt közölni pároddal, mint hitegetni.
ő szeret téged, te pedig akarod a kapcsolatot, tehát te is táplálsz érzelmeket...
what's the problem?
Ennek sajnos annyi, mert elkapkodtátok.
Tanulj belőle, és ha legközelebb "akarsz" egy kapcsolatot, akkor adj neki időt.
Neked is lehetnek 1 év 2 hónapos kapcsolatod belőle, akár hosszabb is, ha bírnád addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!