Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ok a válásra ?
Párommal 13 éve vagyunk együtt de , soha nem volt az igazi a szex. Tudom ,tudom akkor miért maradtam vele. Nekem ő volt ez egyetlen az életemben. Én mindig nagyon odaadó voltam szinte mindent bevállaltam és élveztem is hogy adhatok. (Heti 4-5x szexelünk. )Viszont cserébe nem kaptam semmit 13év alatt egyszer sem élveztem el általa ami mostanra már lelkileg nagyon megviselt. Már sokszor mondtam neki hogy mi az ami jólesik mit hogy csináljon , teljesen tabumentesen beszéltem neki mindenről. De változás nem történt soha , mindig megígérte hogy na majd legközelebb jó lesz stb stb. Magamnak nagyon könnyen megtudom csinálni szóval nem gondolnám hogy gond lenne velem. Szerintetek érdemes így folytatni vagy jobb lenne elválni ? Ezen felül sem fényes a kapcsolatunk nincs veszekedés de , igazából semmi nincs értem itt a közös minőségi együtt töltött időt. Ezt is sokszor mondtam már neki hogy változtassunk rajta de hétvégén is a munkát választja sokszor. Nem nagy dolgokat szeretnék csak kettesben elmenni valahova akár csak sétálni egy parkba , városba. Mindketten dolgozunk és van 2 gyermekünk 7 és 11 évesek. Úgy érzem hogy ezért a kapcsolatért csak én harcoltam idáig és próbáltam jó irányba terelni a dolgokat de azt vettem észre hogy a páromat nem igazán érdekli a kapcsolatunk. Mondtam neki a válást de ő nem szeretne válni mert azt mondja hogy szeret engem nagyon és a gyerekek nélkül sem lenne neki jó. Én úgy érzem hogy egyáltalán nem vagyok boldog így. Mi lenne a megoldás erre a helyzetre ?
30N
ő nem szeretne válni mert azt mondja hogy szeret engem nagyon és a gyerekek nélkül sem lenne neki jó.
Hát de megsajnáltam. Neked meg így nem jó, csak őt nem érdekli.
Hozzámentél egy önző szrhoz, aki a maga kielégülésével foglalkozik tizen-x éve, tojik rád, meg az igényeidre, akár szex, akár egy séta. Ha szeretne, érdekelnéd. De őt csak saját maga érdekli.
Nyilván már mindegy, hogy hozzá se kellett volna menned, de én elválnék a pcsába, aztán verje magának, így is egyszemélyes a szex vele - te csak segédeszköz vagy.
(Ismét jól le fogok szerepelni pontozásilag itt, de azért mégis leírom a véleményemet, mert érdekesnek tartom a témát.)
Csak a szex részére koncentrálva. Nagyon fontos lenne, ha Ti nők jobban le tudnátok kommunikálni azt felénk, hogy mi a jó nektek amikor együtt vagyunk.
Egy férfinél baromira triviális az, hogy mikor van orgazmusunk, mert minden a "külvilágban" történik. A Ti női orgazmusotok pedig rejtve, a testeteken belül zajlik és férfi szemmel igen nehezen kiismerhető, érzékelhető, tapasztalható.
Az oké, hogy aktus után elmondjátok, hogy ez nektek jó volt, vagy rossz, de ez nekünk sajnos édeskevés. Nincsenek olyan egyértelmű jelei az orgazmusotoknak, mint nálunk. Szerintem számomra ez egy örök misztikum fog maradni, annyira rejtve történik bennetek minden.
Szerintem sokkal többet kellene segíteni, információt átadni ahhoz, hogy nektek is jobb legyen az együttlét. Kommunikálni, kommunikálni minden téren. Sebesség, helyezkedés, stb..stb.
Én ezt tanácsolnám a kérdezőnek. Legyél informatívabb, segítsd a párogat kézzel, szóban, mindenhogyan, hogy jobban rád tudjon hangolódni. Szerintem más karjaiban sem biztos, hogy egyből meg fogod találni azt, hogy neked mi a jó.
"Már sokszor mondtam neki hogy mi az ami jólesik mit hogy csináljon , teljesen tabumentesen beszéltem neki mindenről. De változás nem történt soha , mindig megígérte hogy na majd legközelebb jó lesz stb stb."
Hapsi fel lett már világosítva, mi lenne jó, csak tojik rá.
Amúgy ez a "belül történik rejtve" nem teljesen igaz, mert a nők kb 70%-ának csak csikló által van orgazmusa. Az meg ugye nem bent van. Lehet tudni, mit kell vele kezdeni, hogy az jó legyen, pláne ha asszonyka még ad is instrukciót, hogy neki mi esne jól.
Csak fogadókészség nincs. Hapsit a saját orgazmusa érdekli egyedül.
Akkor meg sztem bsszon egyedül.
#14 Nem biztos, hogy egyedül fog, mert nem egy olyan megfizethetetlen műfaj ez már napjainkban. De hajrá, van választékotok nektek is egy pár milliárd. Biztos sokan lesznek köztük, akik misszionárius pózban majd a csiklótokkal lesz elfoglalva a harmadik kezükkel, meg a nyelvükkel.
Egyébként meg a világ legszebb nőjét is halálosan unja már valaki.
Misszionárius előtt vagy után, szívem.
Ha meg neked ez teher, akkor bsszál te is egyedül. Ahhoz nem kell harmadik kéz, se nyelv.
Elsősorban nem apucival fogsz ki..szni, ha elválsz tőle, hanem a gyerekeitekkel, de hát manapság már úgyis a női orgazmus körül forog itt ez az egész kibeb.szott Univerzum is. Nekünk azt a kis, max néhány centis, női testrészt kellene már csak megtanulnunk végre valahára tisztességesen és normálisan felprogramozni és akkor végre itt lenne a földi paradicsom, a világbéke, meg ilyenek.
Bezzeg a John Deere kereket azt ügyesen felszereljük a helyére, de már a hernyócsavarral nem boldogulunk, nem tudunk vele mit kezdeni. Na majd akkor jön a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos(!) és a díjbeszedő.. és ők majd jól helyrebillentenek itt mindent.
#16 Csak szigorúan nyelvvel és az aktus után, hogy még véletlen se kelljen letörölni magatokról semmit sem, ami szárítaná a bőrötöket.
Én nem kívántam neked azt, hogy puhuljon a látványodtól minden hímtag, akkor Te miért kívánsz nekem ilyen rosszat?
Én azt mondanám, hogy válj el, de bevallom 2#-es érvelésében nem találok hibát.
Elképesztő, hogy nők együtt maradnak, majd hozzámennek, majd gyereket szülnek (akár többet is) egy iyen embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!