Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegényemmel tavaly szeptemberben feküdtünk le utoljára. Ti mit tennétek a helyemben?
Én is úgy gondolom, nem az egészségi állapota az akadály.
Már nem kíván téged. Nem feltétlenül van valakije.
Mi az egészségügyi problémája?
Egyébként ha számitanál neki, máshogy kényeztetne legalább. Sőt a legtöbb férfi ebbe nem tudna így belenyugodni, tuti próbálgatná a szexet is.
A többi az kb csak kifogás. És valószínűleg nem is szeret igazán téged.
Ez igy kuka
Nálunk is voltak gondok 1 évig betegség miatt de rám nagyon figyelt hogy kielégült legyek még ha neki nem is mindig sikerült (de én is mindent megtettem)
Az is kérdés, ez a "majd heti egy, majd havi egy, majd pár havonta egy" mennyi idő alatt alakult ki, tehát mióta vagytok együtt, mióta tart ez (tehát hogy már a betegsége előtt erősen csökkent az együttlétek száma). Mindenkinek más a szexuális igénye, már az eljegyzésbe sem kellett volna belemenni, ha már akkor láttad, érezted, hogy NAGYON nem egy hőfokon mozogtok.
Illetve az, hogy a szextől függetlenül nem csókol meg, az nekem nem férne bele, az ölelés, simogatás, szájrapuszi nekem fontos egy kapcsolatban, pedig nem vagyok egy nagy romantikus-rózsaszínködös alkat, de nálunk a hétköznapok részei ezek. :(
Ha már az eü gond előtt is ilyen gondjaitok voltak, akkor innen már nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni bárhová is, így meg pláne, hogy attól, hogy ő impotens nincs arra sem igénye, hogy téged kielégítsen.
Nincs más megoldás, beszélni kell erről, nyíltan-nyersen, nevén nevezve a dolgokat, arról is, hogy már a betegsége előtti dolgok is problémásak voltak neked stb. Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nincs olyan, hogy ő erről nem akar beszélni, ez esetben neked nem marad semmi mozgástered. Így ne házasodjatok, boldogtalanság vár rátok, de főleg rád, ha ő így boldog - boldog egyébként?
Sajnos pedig szakítanod kell. Saját tapasztalat, nem szeret és nem kíván téged.
Erre nem lehet alapozni egy életet, se szex se csók, se beszelgetés....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!