Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vőlegényemmel tavaly szeptembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényemmel tavaly szeptemberben feküdtünk le utoljára. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egészségügyi problémái vannak páromnak évek óta. Műtét is volt (gerinc), de nem történt változás. Tavaly óta egy ujjal se nyúlt úgy hozzám, nem elégített ki sehogy. Ha a téma felmerül, a fájdalmaival jön és hogy ez az utolsó gondolata. Minden mást csinál amúgy ugyanúgy, csak szex nincs semmi. Előtte se volt nagy étvágya, első hónapokban volt sűrűbben, gondolom az újdonság varázsa. Majd heti egy, majd havi egy... majd több havonta voltak csak. Az esküvő halogatva van egy ideje, de azt beszéltük meg, hogy legkésőbb jövőre. Viszont nem tudom, hogy tudnék így leélni egy életet. Csók sincs soha, azt is csak szex közben szokott. Szörnyű, de már oda jutottam, hogy egy ismerősről fantáziálgatok. Van valami tippetek, hogyan lehet ezen a helyzeten változtatni? Lehet impotens lett?
ápr. 21. 15:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Én is úgy gondolom, nem az egészségi állapota az akadály.

Már nem kíván téged. Nem feltétlenül van valakije.

ápr. 21. 18:21
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Mi az egészségügyi problémája?

Egyébként ha számitanál neki, máshogy kényeztetne legalább. Sőt a legtöbb férfi ebbe nem tudna így belenyugodni, tuti próbálgatná a szexet is.

A többi az kb csak kifogás. És valószínűleg nem is szeret igazán téged.

ápr. 21. 19:48
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Ez igy kuka

Nálunk is voltak gondok 1 évig betegség miatt de rám nagyon figyelt hogy kielégült legyek még ha neki nem is mindig sikerült (de én is mindent megtettem)

ápr. 21. 20:36
 14/26 anonim ***** válasza:

Az is kérdés, ez a "majd heti egy, majd havi egy, majd pár havonta egy" mennyi idő alatt alakult ki, tehát mióta vagytok együtt, mióta tart ez (tehát hogy már a betegsége előtt erősen csökkent az együttlétek száma). Mindenkinek más a szexuális igénye, már az eljegyzésbe sem kellett volna belemenni, ha már akkor láttad, érezted, hogy NAGYON nem egy hőfokon mozogtok.

Illetve az, hogy a szextől függetlenül nem csókol meg, az nekem nem férne bele, az ölelés, simogatás, szájrapuszi nekem fontos egy kapcsolatban, pedig nem vagyok egy nagy romantikus-rózsaszínködös alkat, de nálunk a hétköznapok részei ezek. :(

Ha már az eü gond előtt is ilyen gondjaitok voltak, akkor innen már nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni bárhová is, így meg pláne, hogy attól, hogy ő impotens nincs arra sem igénye, hogy téged kielégítsen.

Nincs más megoldás, beszélni kell erről, nyíltan-nyersen, nevén nevezve a dolgokat, arról is, hogy már a betegsége előtti dolgok is problémásak voltak neked stb. Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nincs olyan, hogy ő erről nem akar beszélni, ez esetben neked nem marad semmi mozgástered. Így ne házasodjatok, boldogtalanság vár rátok, de főleg rád, ha ő így boldog - boldog egyébként?

ápr. 22. 01:22
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Dikk moooo
ápr. 22. 09:38
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Lehetek a szeretöd?
ápr. 22. 13:56
 17/26 anonim ***** válasza:
Elhagynám.
ápr. 22. 14:59
 18/26 A kérdező kommentje:
Fél éve voltunk együtt, mikor kezdődtek az egészségügyi gondok. Akkor kezdett el szépen lassan lecsökkenni. Ez a helyzet már vagy 3 éve tart. :(
máj. 2. 14:50
 19/26 A kérdező kommentje:
A sok privát felajánlkozónak köszönöm az önzetlenséget, de nem áll szándékomban megcsalni. :D
máj. 2. 14:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos pedig szakítanod kell. Saját tapasztalat, nem szeret és nem kíván téged.

Erre nem lehet alapozni egy életet, se szex se csók, se beszelgetés....

máj. 11. 07:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!