Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külső szemlélőként kérnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külső szemlélőként kérnék vèleményt egy ffi megértéséhez, ki hogy látja?

Figyelt kérdés

Barátnőm 3 éve van együtt egy pasival. Mindketten 40 felettiek.Tök jól megvannak, nagyon nyugodta kapcsolatban élnek. A pasi még 3 éve azt mondta, hogy szeretne gyermeket, de a barátnőm már akkor megmondta neki, hogy ő már nem, összejöttek.

Azóta hol a pasi alszik nála bizonyos napokon(heti 3kb), hol a baràtnőm(hètvégèn) Egy városban laknak, Most a pasi építkezett, már bent lakik 2 hónapja, és a barátnőm teljesen abba volt, hogy majd mondja neki a pasi, hogy költözzenek össze, de semmi jele ennek, ugyan úgy megy a metodika. Hok a srác megy hol a bnőm.

És a bnőm kivan ettől, teljesen megértem mondanom sem kell.De kíváncsi lennék külső szemlélőkènt, vagy hátha tapasztaltatok ilyet.

A gyermek téma azóta sincs. A háza berendezéseit együtt választották ki, véleményt kikérte a pasi mindenben szinte a bnőmtől.

És sosem veszekednek.

Mondta bnőm, hogy leül vele beszélni erről vele.

Én mélyen úgy érzem, hogy csak elvan vele, de azt is látom, hogy nem csajozik mellette, csak mintha vàrná a sült galambot, vagy nem is tudom.

ápr. 19. 10:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a nemlétező jósgömböt kell nézegetnünk, hanem a barátnődnek a pasija elé állni és kerek perec megkérdezni, mik a hosszútávú tervei vele. Hogy látja az együttélést, közös jövőt gyerek nélkül. 40 felett nem találgatni kell meg taktikázni, hanem tisztázni a dolgokat. Minél előbb lát tisztán, annál hamarabb nyugszik meg vagy tud keresni olyan párt aki együtt szeretne majd élni vele és babát sem akar.
ápr. 19. 11:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt gondolom, igazából nem is tudom, hogy tudta eddig is ezt îgy elfogadni, hogy majd csak lesz valami. Ma este beszélgetünk , megmondom neki én is, hogy most már fogja magát és döntse el mit akar ő, ezt és jó ez îgy,vagy másra vágyik. Nem gondolom, hogy ez így jobb lesz, én sem
ápr. 19. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem házasok, nem akarnak gyereket, mindkettőnek van hol laknia, 40 felettiek és tök jól megvannak....ha összeköltöznek akkor mégtökjobbanmeglennének?
ápr. 19. 11:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a többség főleg ebben a generációban nem olyan kapcsolatra vágyik, ahol csak összejárnak. Én sem vágynék ilyenre.
ápr. 19. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy szexkapcsolat. Mit kell túlpörögni?
ápr. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!