Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csökken a rák kialakulásának az esélye, ha kiszáll egy nő a boldogtalan, abuzív kapcsolatából?
Mert az emberek sejt szinten azonosulnak azzal, amiben élnek. Van egy olyan kísérlet is, hogy ha 42 napig egy dologra fókuszálsz, azzá válsz. Így már érthetővé válik az, hogy az internet mekkora rombolást tud véghez vinni, ha nem vagy elég tudatos. Példa: jobbos vagy balos politikai fanatikusok. Ők már elhiszik a dogmákat, végtelen gyűlöletben élnek, feladták az életüket. Mindenhol gyurcsányt, soros, orbánt látják.
Egy rossz párkapcsolatban te is elhiszed azt a sok rosszat ami ér. Ez a negatív rezgés bizony sejt szinten is működik. Vannak megoldások hogy ezektől megszabadulj. ÖNÁLLÓAN, a pszichológustól sem kell csodákat várni, ellenben vagyonokat ott fogsz hagyni.
A legtöbb elvált nő, akit eddig láttam, mind kivirult a válás után. Szerintem ez sok mindent megmagyaráz. Megszűnik a stressz, nincsenek elvárások 🤷♀️
Egy rákkutatótól hallottam: Ha meg akarsz gyógyulni, az ugyanabban a környezetben nem fog menni, ahol beteg lettél. Ő pl a betegeinél mindig azzal kezdi a gyógyítást, hogy megnézi a dolog pszichológiai oldalát. Tehát, hogy miért alakult ki az elváltozás, és sokszor tanácsolta pl a költözést, válást, környezetváltást. Sok esetben javulást hozott a páciensek életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!