Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ténylegesen új lapot kezdeni egy kapcsolatban?
Amikor eltávolodnak vagy valamit elrontanak a kapcsolatban és kicsit elvesztik egymást. Nem erőszak vagy megcsalás miatt.
Mert mindig ott lesz a háttérben hogy régen mi volt, hogy volt, mit hogy tett, hogy viselkedett
Azért az eltávolodás oka sem mindegy pl. Nálunk sajnos haláleset miatt eléggé magamba zuhantam, konkrétan öngyilkossági gondolataim voltak, nyilván nem volt jó hatassal a kapcsolatra sem. Azóta fel év telt el, de kb 3 hónapja találtunk vissza egymáshoz, persze közben is ott voltunk egymásnak, de inkább, mint társ, a szexualitás (szerintem érthető módon) háttérbe szorult. Szóval az eltávolodás oka és annak lekezelese sem mindegy.
25N
Szerintem legfeljebb úgy lehet, ha tényleg előlről kezdenek mindent. Randizás, egymást jobban megismerni, nagy beszélgetések, fokozatosan haladni a testiséggel, bókok, flörtök, sok együtt töltött minőségi idő. Például egy két hetes nyaralás csak kettesben ideális lehet. A végén vagy egymásra hangolódnak újra, vagy már külön jönnek haza.
Hasonlóan hatott a karantén időszak a párokra. Mikor két hétre össze voltak zárva, nem volt külső inger, haverok, programok, csak ők kettesben. Az ismerőseim fele összekovácsolódott, a másik fele rohant válni. Ismerek olyat, akik azóta is pár napig "karanténba vonulnak". Nem feltétlenül a lakásba, például a nagypapa szőlője a semmi közepén, ahol a bolt is egy óra séta, se tévé, se internet. A mobilt is kikapcsolják arra a hosszú hétvégére. Nekik ez nagyon bejött.
Esetleg hasonlót érdemes lenne megpróbálni. Nincs mit veszteni. Legfeljebb kiderül, hogy van-e értelme együtt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!