Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ténylegesen új lapot kezdeni egy kapcsolatban?
Amikor eltávolodnak vagy valamit elrontanak a kapcsolatban és kicsit elvesztik egymást. Nem erőszak vagy megcsalás miatt.
Mert mindig ott lesz a háttérben hogy régen mi volt, hogy volt, mit hogy tett, hogy viselkedett
Nekem volt olyan exem is akivel shakitogtunk 5 ször is meg kibékültünk 5 ször is.
Soha nem görcsöltem ilyeneken hogy jaj most mi lesz mi nem lesz.
Teszed csinálod es alakul magától az egész.
Nálunk úgy néz ki, hogy sikerül. Még nagyobb siker ebben majd őszre lesz, mert akkor az első időszakunkat is túllépjük. Minket - miattam - egy bosszúálló személy szétszakított, felhasználta páromat nagyon szépen. Addig küzdöttem a mocsok ellen, hogy én nyertem és párom ráébredt. Mind a kettőnknek nehéz volt és ráadásul kimaradt idő miatt gyorsan költözött hozzám. Voltak átmeneti súrlódások, de azóta - most már h.n. év után - konkrétan sokkal jobb a kapcsolatunk. Biztosra gondolom, hogy most már sokáig együtt leszünk. :-)
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!