Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik ténylegesen képesek monogámként élni?
Persze, csak az nem akkora szenzáció, mint poligámnak lenni :D
10 éve vagyok a párommal, nem éreztem még úgy, hogy meg szeretném csalni, valahogy nem hiányzik. Pedig lett volna rá alkalmam. És korábbi kapcsolataimban is max én voltam a megcsalt fél, de én még a kapcsolat egyértelmű, tiszta lezárta előtt nem voltam soha mással.
Jelen. Soha senkit nem csaltam meg, tavaly, 45 évesen házasodtunk össze a férjemmel, őt meg pláne nem fogom.
Hogy a másik oldal a korábbi kapcsolataimban ugyanígy tett-e, nyilván biztosra nem tudom, de nem volt jele sehol, hogy csaltak volna.
8 éve vagyunk együtt, nem csaltam meg a férjem és tudomásom szerint ő sem engem, ettől függetlenül én nem igazán hiszek abban, hogy monogám kapcsolatra teremtetett az ember. Én úgy érzem/gondolom, hogy lehetnek botlások az életben, amit túl tud élni egy erős kapcsolat. A férjem is így gondolja, ennek ellenére sem éreztem még vágyat arra, hogy megcsaljam, ugyanakkor nem állíthatom, hogy 20 év múlva sem fogok ilyet érezni, kitudja... Néhány éves kapcsolatokban olyan könnyű kijelenteni dolgokat.
Várom a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!