Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt olyan hasznos válasz ami ténylegesen segített nektek? Mi volt az?
Igen.
Erőt adott.
Magam alatt voltam nagyon, és egy idézetet küldtek. Amit meg is könnyeztem mert megható is volt.
Rengeteget segített talpraállni.
Sőt amikor a baratnőmnek elmeséltem az egészet plusz az idézetet is, még ő is elkezdett sírni és együtt sírtunk :)
(Én is nő vagyok, szimpla női barátságrol írtam)
Volt kérdező, akinek tudtam tanácsot adni.
De jut rá átlagosan száz másik kérdés, ami "te jó Isten" hatást vált ki. Tényleg csak a panaszáradat megy többnyire.
Igen,volt.Bár ha a témakörben érted a kérdést akkor az más.Más témakörben sok hasznos választ kaptam.
De találtam már innen az oldalról túratársat,valamint levelezőpartnert is akivel már hónapok óta beszélgetünk.
Igen. Belinkeltek egy blogbejegyzest, ami megvaltoztatta gyokeresen a nokrol alkotott kepemet, es helyrerakta a hianyzo puzzle-darabkakat. Elinditott a blackpill utjan. Tovabba en is be szoktam neha linkelni, mert nagy igazsagok vannak benne.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!