Akik hosszú ideje kűzdenek hüvelygombával , azoknak mi segített ténylegesen?
Figyelt kérdés
Mar minden forumot elolvastam, nagyon sok gyogyszert kiprobaltam, latexmentes ovszerre valtottunk a parommal, grapefruitmag cseppez iszok, kerulom a cukrot, liszet , nogyogyasz is latott nem egyszer
Valakinek valami tanacs?
2020. dec. 15. 13:19
2/6 anonim válasza:
A párod is végig kezelje magát, fertőtlenítse az alsóneműjét,
míg nálad el nem múlik.
És igen. Nem használj tangát.
3/6 anonim válasza:
Mivel mutatták ki a gombát? Tenyésztés vagy mikroszkópos vizsgálat? Ha tenyésztés, akkor van-e hozzá panaszod?
Milyen gyakran fordul elő? Több, mint évi 4-szer?
4/6 anonim válasza:
Nálam a helytelen táplálkozás okozta.
Fogamzásgátlót szedsz esetleg ? Ha igen,akkor ne is keresd tovább az okát a hüvelygombádnak .
5/6 anonim válasza:
Nem csak a lisztet es cukrot kell kerülni! Minden olyat amiben élesztő van. Igen sör, bor is kerülendő és még az aszalványok, de a gomba is! Nagyon kemény diéta én 3honapig csináltam és elmúlt! Sőt nem is jön vissza, de ha érzem, hogy elkezdek viszketni akkor csinálom pár hétig és minden rendben!
6/6 anonim válasza:
Bugyi nagyon fontos!! Évekig küzdöttem vele és úgy tűnik mióta nem használok tangát elmúlt. Illetve én kerülöm azóta a cukrot is, de szigorú diétát nem tartok. Néha egy-egy lactofeelt használok, hogy fennmaradjon az egyensúly, de anélkül se lenne szerintem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!