Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bosszú édes vagy keserű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bosszú édes vagy keserű?

Figyelt kérdés

Érdelnének tapasztalatok akik valamiféle bosszút álltak a szeretőjükön, exükön.

Hogy éreztétek magatokat utána? Megbántátok? Elégedettséggel töltött el?

2024. ápr. 16. 07:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Meg emelkedjél te hogy nem azt hibáztatod aki hülye pasikbol nemcsinált superment.

Néha a szerelem nem olyanhoz vezet akihez kéne. Ez van

2024. ápr. 16. 08:06
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Munkatárson álltam már bosszút, és jó érzés volt látni a gonosz banyát a papírokkal a kezében kisétálni a munkahelyemről, egyben az életemből. Azt éreztem, hogy van igazság a Földön.

Ezeken nem, egyszerűen tudomásul vettem, hogy nem fog menni, szakítottam, utána megkönnyebbültem, és a haragom is elszállt. Akartuk, de nem működött, el kell fogadni

2024. ápr. 16. 09:04
 13/17 anonim ***** válasza:
*Exeken
2024. ápr. 16. 09:05
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as, dehát te kidobtad őt, hogy is merül fel neked az hogy itt neked bármit még pluszban kavarnod kellett volna neki. Vagy megcsalt, megkárosított?
2024. ápr. 16. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:
A bosszú édes abban a pillanatban amikor sikert aratsz, de aztán keserű mint a méreg. Magadat mérgezed a gyűlölettel, haraggal, bosszúvággyal.
2024. ápr. 16. 09:26
 16/17 anonim ***** válasza:
A bosszú az biztos keserű, de az igazságszolgáltatás és egyensúly helyreállítás egy normális dolog, olyan helyreáll a világ rendje, nincsenek dolgok következmények nélkül érzés. Hogy ezt finoman az illető forszírozza e, vagy az események maguktól alakulnak úgy, az már mindegy. Ha valaki jó szándékú, nem fog aránytalanul rosszat tenni a másiknak.
2024. ápr. 16. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Sok emberrel szemben hajlamos vagyok rá és egy exbaráttal - párom miatt - rendőrségi ügyet is csináltam ellene, de kapcsolatban intenzív módon még nem történt meg.

Pedig egy illetőtől talán még a gyerekeit is elvehettem volna. 2 gyereke van. Cirka 2 hónapos kapcsolatunk volt, francián kívül semmi nem történt, egyszerűen elhalt a kapcsolat, ő sem erőltette. Fél évvel később bekattant, először állítólag beszélni akart, majd állítólagos felvétellel zsarolni akart. Az interneten egy társkeresőn megszégyenítettem és ezért eltűnt, de nem jelentettem fel. Úgy volt, hogy volt egy nyilvános üzenőfelület és ott is zsarolni próbált. Hát ott neki vége volt. :-) Még 5 évig megtehettem volna, de nem hiányzott nekem bírósági ügy és sajnáltam a gyerekeit. Ráadásul a másik fél is mentális beteg a családban. Örültem annak, ha inkább eltűnnek.

2024. ápr. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!