Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől keseredik meg egy nő, és honnan lehet észre venni hogy már meg van keseredve?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 17:58
2/11 anonim válasza:
érezni a szagán és attól, ha kint hagyod a melegben.
3/11 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy nem lehet észrevenni ezt egy párkapcsolatban?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak a párkapcsolatra gondoltam speciel,hanem a mindennapokra is amikor a kérdést fel tettem.
2013. jún. 5. 18:01
5/11 anonim válasza:
Én fintorgok és kelletlenkedek ha szexre kerül a sor,mivel,ha már meg vagyok valaki mellett keseredve,nem kívánom.
Azonkívül halasztgatom a találkozókat.
Volt olyan,hogy mégis visszaállt a régibe és már nem voltam megkeseredett,mert észrevette magát az illető,de volt,hogy nem...
6/11 anonim válasza:
A megkeseredett nőt egy pesszimista,komor,érdektelen,hitét vesztett csajként képzelem el.Voltam már én is hasonlóképpen.
7/11 anonim válasza:
Igen az érdektelenné válás nagyon jó szó ránk ebben az esetben,de csak a párunkkal kapcsolatban,ha már nem akarjuk folytatni.
8/11 A kérdező kommentje:
Ti összejönnétek ilyen csajjal?
2013. jún. 5. 19:30
9/11 anonim válasza:
Hát miért nem azt kérdezted akkor,hogy összejönnénk e egy megkeseredett nővel,hát nem.
10/11 A kérdező kommentje:
Pedig amikor szétnézek akárhol szinte csak megkeseredett nőket látok.És nem hiszem hogy mindegyik egyedül lenne.Ritka az élettel teli nő manapság,és sajnos már egyre fiatalabb korúakra ráragad ez a keserűség.
2013. jún. 5. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!