Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki az exével találkozgat, miközben új kapcsolata van az mit jelent?
Őt is és téged is hülyére szed. Mindkettőtökkel lefekszik, mindkettőtöknek ígérget.
Miért nem szakítasz vele? Jó rajta osztozkodni?
Durván le leszek pontozva, de azért leírom: én megtartottam a jó kapcsolatot az exférjemmel válás után is. Nem vagyunk legjobb barátok, nem találkozunk naponta, hetente, de néha leülünk egy kávéra, néha ráírunk egymásra, hogy hogy van. Most, hogy nyaralni megyünk a párommal, az ex fog vigyázni a macskámra. Mi azért mentünk szét, mert a romantikus kapcsolatunk teljes mértékben átalakult testvérivé, az utolsó két évben már egymáshoz se értünk.
Van párom, szeretem, sosem csaltam meg. Úgy ismert meg, hogy tudta, hogy jóban vagyok az exszel, elfogadta, nem féltékenykedik, nincs is rá oka.
Szóval van olyan, hogy nem szexelni járnak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!