Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudunk a problémáinkról, meg úgy semmilyen komoly dologról beszélni a viselkedése miatt. Mit tegyek?
A páromról van szó. Együtt lakunk két és féléve. Nagyon kedves lány, imádom őt, de mostanában vannak gondok. Inkább kis apróságok, önmagukban lényegtelwnek, de a tény, hogy összeadódnak nem segít.
Mindig mindent otthon kettesben beszélünk meg, mindig én hozom fel a témát, és mindig ugyanaz a vége. Mosolyogva bólogat, egyetért, elkezd simogatni, csókolgatni, aztán végül meg se beszéltük a dolgot, mert helyette inkább azexeltünk egyet. Én is tehetek róla, mert benne vagyok, vonzódom hozzá, de rettentően zavar, hogy minden komoly beszélgetés így végződik, és mindig ő kezdi, hogy ez legyen.
Hogy érted azt, hogy csak ő változtat? Ő hibázott és kijavítja? Neked min kéne változtatnod?
Tényleg ne otthon beszélj az ilyen problémáidról. Azt írod, kis dolgok. Akkor miért baj, ha rögtön megoldja?
Nem egészen értelek.
A 6-os komment után azt gondolom, hogy menekülj tőle. Lelkileg nem fitt a csaj és téged is le fog húzni minél tovább maradsz vele.
Nem apróság az, hogy csak bólogat mint a kiskutya, pattan neked mint a bolha aztán minden kezdődik elölről.
Súlyos mentális betegsége van több mint valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!