Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudunk a problémáinkról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudunk a problémáinkról, meg úgy semmilyen komoly dologról beszélni a viselkedése miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromról van szó. Együtt lakunk két és féléve. Nagyon kedves lány, imádom őt, de mostanában vannak gondok. Inkább kis apróságok, önmagukban lényegtelwnek, de a tény, hogy összeadódnak nem segít.

Mindig mindent otthon kettesben beszélünk meg, mindig én hozom fel a témát, és mindig ugyanaz a vége. Mosolyogva bólogat, egyetért, elkezd simogatni, csókolgatni, aztán végül meg se beszéltük a dolgot, mert helyette inkább azexeltünk egyet. Én is tehetek róla, mert benne vagyok, vonzódom hozzá, de rettentően zavar, hogy minden komoly beszélgetés így végződik, és mindig ő kezdi, hogy ez legyen.

2024. ápr. 8. 01:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy csak ő változtat? Ő hibázott és kijavítja? Neked min kéne változtatnod?

Tényleg ne otthon beszélj az ilyen problémáidról. Azt írod, kis dolgok. Akkor miért baj, ha rögtön megoldja?

Nem egészen értelek.

2024. ápr. 11. 09:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A 6-os komment után azt gondolom, hogy menekülj tőle. Lelkileg nem fitt a csaj és téged is le fog húzni minél tovább maradsz vele.

Nem apróság az, hogy csak bólogat mint a kiskutya, pattan neked mint a bolha aztán minden kezdődik elölről.

Súlyos mentális betegsége van több mint valószínű.

2024. ápr. 11. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!