Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy volt képes ilyen komoly dolgot eltitkolni több hónapos kapcsolatban?
A pasim nemrég vallotta be fél évvel a megismerkedésünk után, hogy egy évet ült börtönben több mint 20 évvel ezelőtt …
Amit elkövetett, az pénzügyi/gazdasági bűncselekmény, nem részletezném. Szinte hahotázva adta elő ezt a dolgot, hogy ő is mesél akkor valamit, miután én is meséltem egy egészségügyi problémámról a múltban (…)
A gond az is, hogy nekem pont olyan hivatásom van, hogy az ilyen dolgoktól jó messze kell lennem … meg amúgy is, nagyon fáj az egész, hogy kb. egy bűnözővel vagyok együtt.
Attól tartok, ha ezt elhallgatta, mást is, szemrebbenés nélkül.
Ebből szakítás lesz.
Miért ne tudta volna eltitkolni? Ezt csak akkor tudod meg, ha 1. Erkölcsit kérsz tőle 2. Lenyomoztatod 3. Bevallja.
Senkinek sincs a múltja a homlokára írva. Mindenki azt mond róla, akit akar.
A kérdés az volt, hogy volt képes eltitkolni előlem.
Amúgy meg azt mondta, azért vallotta be, mert nagyon szeret 😃😃😃
1-es, nem a pali védelmére írom, de ha valakit elkapnak, tudtommal a cuccait elveszik. Nem úgy megy az, hogy elcsal pl 200 milliót, ül 1 évet, aztán a 200-al folytatja tovább az életet.
Javítsatok ki
Egy műtét, ami látszik is :))
Ezt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!