Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy volt képes ilyen komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy volt képes ilyen komoly dolgot eltitkolni több hónapos kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A pasim nemrég vallotta be fél évvel a megismerkedésünk után, hogy egy évet ült börtönben több mint 20 évvel ezelőtt …

Amit elkövetett, az pénzügyi/gazdasági bűncselekmény, nem részletezném. Szinte hahotázva adta elő ezt a dolgot, hogy ő is mesél akkor valamit, miután én is meséltem egy egészségügyi problémámról a múltban (…)

A gond az is, hogy nekem pont olyan hivatásom van, hogy az ilyen dolgoktól jó messze kell lennem … meg amúgy is, nagyon fáj az egész, hogy kb. egy bűnözővel vagyok együtt.

Attól tartok, ha ezt elhallgatta, mást is, szemrebbenés nélkül.

Ebből szakítás lesz.

2024. febr. 25. 19:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Sokan vannak akik titkolnak valamit a múltjukról mert egyrészt rohadtul nem büszkék rá és másodszor nem akarják a múltbéli hülyeségük miatt elveszíteni azt akit szeretnek. Ha neked nem fér bele ez hogy őszinte akkor hagyd el. Aztán a következő pasidnak előszőr világísd át a hátterét....🙄
2024. febr. 25. 20:16
 12/37 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos ezzel a múltbéli dologgal nem tud már mit kezdeni akár megbánta akár nem megtörtént nem lehet kitörölni.
2024. febr. 25. 20:17
 13/37 anonim ***** válasza:
49%
Fiatalon rengetegen csinálnak hülyeségeket. Az ember tanul a hibaiból, fejlődik jobb esetben és igyekszik nem elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint anno. Nyilván a szakítás a te egyedüli döntésed, de szerintem ha amúgy a hapi kedves hozzád, törődik veled és tisztel téged, akkor kár lenne mindezt egy 20 évvel ezelőtti hiba miatt eldobni. De mondom, ez csak az én meglátásom, nem akarlak befolyásolni vagy ilyesmi...
2024. febr. 25. 20:19
 14/37 anonim ***** válasza:
63%
Egy pénzügyi balhé nincs egy szinten az agresszív bűncselekményekkel. Én nem foglalkoznék vele, legalábbis így nem, hogy 20 éve volt. Ha tavaly szabadult volna, más lenne, mert akkor nem lehetne tudni, tanult-e belőle vagy újra megpróbálja, de így kit érdekel.
2024. febr. 25. 20:32
 15/37 anonim ***** válasza:
73%

"Fiatalon rengetegen csinálnak hülyeségeket."

Annyira utálom, mikor ezt mondják, mert nem mindegy, hogy egyszer mocsok mód berúgtál, vagy *börtönben voltál*. De ki milyen emberek közt él.

2024. febr. 25. 22:15
 16/37 A kérdező kommentje:

Na végre valaki

2024. febr. 25. 22:26
 17/37 anonim ***** válasza:
26%
Rendben, én kérek elnézést. De akkor mi a tökömnek tetted fel a kérdést? Hobbiból?
2024. febr. 25. 22:41
 18/37 A kérdező kommentje:
Dehogy, köszönöm az eddigi válaszokat is 🙏🏻
2024. febr. 25. 22:53
 19/37 anonim válasza:
28%
Csak egy műtét? :)) Úgy tűnik neki nem ilyen laza ha arra a témára ezzel reagált :D Szerintem sokkal gázabb ilyesmit eltitkolni. Főleg ha valami genetikai betegséged is lehet vagy kis meglepi lehet szexnél esetleg kihat a gyerekvállalásra. Valamiért nők előszeretettel sumákolnak ilyesmiről.
2024. febr. 26. 02:49
 20/37 anonim ***** válasza:
41%
Egyrészt már bőven elévült, másrészt önmagától elmondta, megtisztelt vele hogy beavatott a múltjába ami valószínűleg soha nem derül ki ha nem mondja el, és egyébként is 20 éves történet, csak egyszer fordult elő. Aki ennyire a mútban él, nem a jelennel és a jövővel foglalkozik, és egy ilyen miatt kidob valakit akkor is ha esetleg jól működne kettőjük között a dolog, nem is érdemel normális kapcsolatot. Ilyen hozzáállássú ember nekem biztos nem kellene semmilyen kapcsolatra.
2024. febr. 26. 06:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!