Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy volt képes ilyen komoly dolgot eltitkolni több hónapos kapcsolatban?
A pasim nemrég vallotta be fél évvel a megismerkedésünk után, hogy egy évet ült börtönben több mint 20 évvel ezelőtt …
Amit elkövetett, az pénzügyi/gazdasági bűncselekmény, nem részletezném. Szinte hahotázva adta elő ezt a dolgot, hogy ő is mesél akkor valamit, miután én is meséltem egy egészségügyi problémámról a múltban (…)
A gond az is, hogy nekem pont olyan hivatásom van, hogy az ilyen dolgoktól jó messze kell lennem … meg amúgy is, nagyon fáj az egész, hogy kb. egy bűnözővel vagyok együtt.
Attól tartok, ha ezt elhallgatta, mást is, szemrebbenés nélkül.
Ebből szakítás lesz.
Hogy volt képes eltitkolni elötted? Megis, ki vagy te??
Mindenki tartozik neked egy vallomással?
És miért hogy utána lenézd és jól belerúgj?
Amit meg is teszel.
Én sem vallottam volna be, mert rájöttem, hogy csak azért mert ráfogom egy helyzetre, hogy kapcsolat, még nem jelenti azt, hogy bízhatok az adott emberben, számíthatok rá hogy nem ítél el es nem is fordítja ellenem az igazat. Es ezért nem vallok már en se be semmit, mert a pasim nem a papom es meg se érdemli legtöbbször a nagy “megnyílást”
Ez ami neked van, nem kapcsolat, hanem szexhaverség. Itt nincs szeretet, se bizalom, egyezzünk meg.
Jól érezte ezt, ha emiatt nem vallotta be.
Ahogy téged is elhagyhat, ha megbetegszel, mert nem félmellű, vagy féllábú, vagy kövér nővel kezdett kapcsolatot.
Szerintem is, vess véget ennek a semminek ami köztetek van
Az államot károsította meg.
Amúgy persze, kapcsolhattam volna, hogy nincs rendben az élete, csak napról napra él, nincsenek céljai, semmi.
"legalább talál magának olyat aki nem akad fent a 20 éve elkövetett pénzfasz**ágán"
Mert nem fogja elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!