Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi azt, hogy erőltete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt, hogy erőltetem a témát?

Figyelt kérdés

A barátnőm szűz és elég szégyenlős. Lassan egy éve vagyunk együtt, de semmi szexuális nem történt köztünk, igazából eddig lehetőség se lett volna rá kulturált körülmények között.

Viszont egy hónapja összeköltöztünk. Azóta mindenbe azt látja bele, hogy szexelni akarok vele. (Mondjuk nem mondom, hogy nem szeretnék.) Nagyon ki van bukva, fél a dologtól, nem áll készen. Nem erőltetem, de ő úgy érzi, hogy igen. Mindenbe azt látja bele, hogy a szexre szeretném rávenni. Ilyenek, hogy filmnézés közben hozzábújok, reggel felébredek és ő pont akkor öltözik, tehát meglátom közben, csók közben megfogom a combját.

A legutóbb konkrétan elsírta magát attól, hogy az ölembe ültettem ruhában, pedig csak hátulról öleltem meg, semmi olyan helyre nem nyúltam.

2024. ápr. 2. 00:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ez a nő nem szeret téged. Akit szeret egy nő és vonzódik hozzá arra rámászik , ezt sokan alátudják támasztani.
szept. 4. 14:09
 32/33 anonim ***** válasza:

Én nem teljesen értem a szituációt. Mit beszéltetek meg szexuális téren. Hogy vártok házasságig, vagy más mérföldkőig? Csak mert ha már együtt laktok az nagyon durván előrehaladott része a kapcsolatnak, viszont ahogy látom egyáltalán nincsen terítéken a szex, szóval gondolom beszéltetek már róla. Ez nem baj, ha egyikőtöknek sincsen erre igénye, viszont azt látom, hogy neked lenne.

Ha ő nem szeretne szexelni, akkor ehhez szíve joga van, viszont ha ennyire fél tőle, akkor tényleg lehet hogy saját érdekében elmehetne pszichológushoz (viszont akkor ez sok-sok év terápia lesz mire szexelni képes lesz). Ha viszont sosem szeretne, ezt beszéltétek meg, akkor minek mentél bele a kapcsolatba? Hogy lehet egy ilyen fontos kérdés tisztázatlan köztetek, amikor már összeköltöztetek?

Szerintem üljetek le beszélgetni, ha egyeznek az elképzelések akkor az jó, ha nem akkor kompromisszum (vagyis vagy ő szexel veled akaratán kívül, vagy te nem szexelsz vele, ami az egyik fél részéről sérülés lesz mindenképpen), de leginkább talán különköltözés vagy szakítás. Elvégre egy ilyen fontos kérdésben egyeznetek kell.

szept. 4. 15:08
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés valótlan.
szept. 4. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!