Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt, hogy erőltetem a témát?
A barátnőm szűz és elég szégyenlős. Lassan egy éve vagyunk együtt, de semmi szexuális nem történt köztünk, igazából eddig lehetőség se lett volna rá kulturált körülmények között.
Viszont egy hónapja összeköltöztünk. Azóta mindenbe azt látja bele, hogy szexelni akarok vele. (Mondjuk nem mondom, hogy nem szeretnék.) Nagyon ki van bukva, fél a dologtól, nem áll készen. Nem erőltetem, de ő úgy érzi, hogy igen. Mindenbe azt látja bele, hogy a szexre szeretném rávenni. Ilyenek, hogy filmnézés közben hozzábújok, reggel felébredek és ő pont akkor öltözik, tehát meglátom közben, csók közben megfogom a combját.
A legutóbb konkrétan elsírta magát attól, hogy az ölembe ültettem ruhában, pedig csak hátulról öleltem meg, semmi olyan helyre nem nyúltam.
Az a baj, hogy a többieknek igaza van és te nem húzod ki a homokból a fejedet. Azt sem tartom kizártnak, hogy veled nincs-e valamilyen gondolkodási probléma. Ne haragudj meg ezért. De ilyen mértékű probléma mellett ezt igaz szerelemnek sem gondolnám egyikőtök részéről sem. Fiatalok is vagytok, bár láttam már csodát is baráti körben. Vagy talán a sors azt akarná és így mégis, de ez jelenleg egy nem normális állapot. Már az sem normális, hogy ennyi idő alatt nem történt semmi és így költöztetek össze. Erre hogyan tudtál alapozni? Bár csúnyán mondva edd meg, amit kifőztél. De hiába kérdezel minket és hiába mondja meg mindenki a tutit, látszólag maradni akarsz a sártengerben.
35/F
Ez így már nem oké. Ha még az elején... akkor rendben. De már össze is költöztetek. Mi értelme így? Itt valami nagyon nincs rendben. Én is féltem. Fájt is. Még másodszorra is. De túl lehetett rajta lenni, mert szerettek és vigyáztak rám.
Ez így nem oké.
40/N
#21 "Már az sem normális, hogy ennyi idő alatt nem történt semmi és így költöztetek össze. Erre hogyan tudtál alapozni?"
Nem értem mire kellett volna "alapozni", nyilván nem a szex miatt költöztem össze vele. De ahogy írtam, az összeköltözés előtt nem voltak olyan körülmények, hogy felmerüljön a szex. Se egy koliszobában, két folyton bent poshadó szobatárs előtt nem akartam szexelni, se az ő szobájában, ahová anyuka mindig benyit, se az otthoni, öcsémmel közös szobámban, és nyilván a barátnőm is osztotta ezt a véleményt.
Honnan a francból kellett volna tudnom, hogy ilyen gondok lesznek? Előtte nem volt baj azzal, ha ruhán keresztül letapiztam, csak azóta gond, amióta adottak a körülmények arra, hogy több történjen annál, hogy csók közben megmarkolom a fenekét, meg szex mentesen aludjunk együtt. Tehát egy hónapja ütközött ki ez a probléma, lévén, hogy egy hónapja költöztünk össze.
Nyilván nem akarok szexmentes kapcsolatot évekig, de szerintem először időszerűbb azzal kezdeni valamit, hogy az olyan érintések ne okozzanak gondot, amik a költözés előtt belefértenek, és ha ez megvan, akkor kellene továbblépni.
Viszont az érem másik oldalaként igazából pontosan így nem költözünk össze, ha nincs megfelelő alapja a kapcsolatnak és nálatok ez nem volt meg. Hát ez eléggé defektes ügy sajnos. :-( Ezt valahogyan meg kellett volna oldani és ilyen korban mind a két családnak meg kellett volna érteni. Mind a két családnak partnernek kellett volna lennie, tehát már ott is problémák voltak. Akár csak egy rövid utazásra vagy szobába el kellett volna úgy menni, bár utóbbival neki elveszíteni a szüzességét nem teljesen jó.
Őszintén szólva most éppen haloványan az is bekerült a fejembe, hogy nem direkt csinálja-e és nem csak a lakásra pályázott-e. De ez azért hülyeség, mert rövid úton te ebben kibuksz és ezzel tisztában kell lennie.
"igazából pontosan így nem költözünk össze, ha nincs megfelelő alapja a kapcsolatnak és nálatok ez nem volt meg"
De még mindig nem értem, hogy milyen megfelelő alapról beszélünk? A szexről...? Most tényleg a szex az alapja az összeköltözésnek? Ezen kívül minden rendben volt köztünk előtte is, meg most is.
"Mind a két családnak partnernek kellett volna lennie, tehát már ott is problémák voltak"
Szóval ha valakinek gond van családon belül, de még otthon lakik, annak ne legyen kapcsolata? Ne haragudj, ez nonszensz. A saját családom épp nem volt olyan helyzetben, hogy rugalmasabb tudjon lenni. A párom anyja meg erősen túlféltő, paranoiás típus, aki minden új dologról jó hosszan kifejti, hogy miért tud rosszul elsülni.
"Akár csak egy rövid utazásra vagy szobába el kellett volna úgy menni, bár utóbbival neki elveszíteni a szüzességét nem teljesen jó."
Hát igen, a szobára menés nem épp egy jó opció. Bizonyára nem segített volna semmit a félelmen, ha szobára megyünk csak azért, hogy legyen már szex. Rövid utazásunk kettesben volt ősszel. Neki akkor volt meg.
"Őszintén szólva most éppen haloványan az is bekerült a fejembe, hogy nem direkt csinálja-e és nem csak a lakásra pályázott-e. "
Milyen lakásra? A közös albérletre??? Engedjük már ez ezt a lakhatás miatt lehúzás vonalat. Ha csak annyiról lett volna szó, hogy otthonról el akar költözni, arra elég lett volna keresni lakótársat, még a barátnői közül is akadt volna, még csak ismeretlen se kellett volna, anyagilag kb ugyanott lenne, csak kevésbé lenne stresszes, mert nem kéne azon aggódni, hogy szexelni szeretnék vele, csak mert megöleltem, vagy felébredtem, amikor épp öltözik.
Igen, közvetve a szex is alapja az összeköltözésnek.
Oly módon, hogy egy párkapcsolat sem lehet stabil, ha a felek szexuális igényei nem stimmelnek.
Tehát Az összeköltözés egyik alapja a stabil párkapcsolat.
A stabil párkapcsolat egyik alapja pedig, hogy szexuális téren kiegyensúlyozott legyen a helyzet, mindkét fél számára megfelelő, kielégítő, vagy éppen teljesen szexmentes, mert olyan is van.
Ez így, hogy az egyik fél vágyik a szexre, a másik meg a gondolattól is retteg, ez minden, csak nem egy stabil párkapcsolat alapja.
A szerelem kevés, sokkal összetettebb dolog két ember együttélése hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!