Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy egyik pasival gördülékenyen jönnek dolgok, másikkal meg erőltetetten?

Figyelt kérdés

Egyik pasival pl teljesen természetesen kialakul valahogy hogy felmegyunk egymáshoz vagy egyutt főzunk, vagy egyutt járunk el valahova szórakozni, megyunk egyutt vásárolni, vagy költ rám, bókol nekem, laza az egész, teljesen gördülékenyen magátol jövő az egész kapcsolat.

Más pasikkal meg külön át kell rágni meg tervezni mikor jön megy, vagy kinél alszunk, hova menjunk szorakozni vagy mégse oda, vagy kikkel, vagy á velük mégsem, bemenjek e veled a boltba vagy kint megvárlak, vagy menjunk be egyutt, vagy állj sorba a penztárnal amig en ezt azt nézek még, főzzunk e egyutt vagy beüljünk e valahova, nem tudjuk melyik a jobb, végul nem eszunk inkább semmit, nem segít nem költ rám, de ha muszaj, kényszeresen megteszi, nem bókol, csak ha én, és minden olyan döcögősen erőltetetten megy.

És mindkét esetben a férfi szerelmes és ismerős is azaz nem vadidegenek vagyunk, ismerjük egymást már suliból vagy akárhonnan korábbrol.

Nem 2 pasirol van szo, hanem többről.

Hogy lehet az hogy valakivel egy összeköltözés is jön magátol spontán, lazán, mással meg tervezés logisztika körberágva 10 szer mit hogyan kéne vagy lehetne kivitelezni hogyan praktikus nem praktikus munkához, stb.

Valakivel egyszerűen szétdobjuk magunkat egymásra az ágyon alvásnál, mással meg: "zavar ha itt a kezem?, neked igy jó?, kényelmes?, vagy menjek arrébb?, igen drágám így jó. Vagy várj picit arrébb csúszok, na ez lesz az.

Es elalszunk.

Pont a rosszabbik verzióval járok most és elég komolyak a tervek. Hosszutávra.

Szerelem van meg stb.

És pont ilyen kényszeres erőltetett döcögős fajta :(

2022. márc. 26. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első típussal jól összepasszoltok, gondolom hasonlóak a szokásaitok és ő lazább is, nem stresszel rá a részletekre, azért megy természetesebben minden. A másikkal meg lehet nem illetek össze annyira, azért is kell megbeszélni olyan dolgokat, ami az elsővel magától jött. Ezen kívül nekem az jött le, hogy ő ráfeszül apróságokra, talán próbál mindent tökéletesen csinálni, de túlzásba viszi és ettől tűnik annyira erőltettnek a dolog.
2022. márc. 26. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel te vagy itt a közös/állandó pont, a többieken múlik, hogy te milyennek érzed a kapcsolatot. Jól mondja az 1-es, vagy összepasszoltok, vagy nem.
2022. márc. 26. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyikkel összeillesz, a másikkal nem.
2022. márc. 26. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokat ismerkedtem már és bár nem szeretem kategorizálni az embereket, mégis meg kell most tennem.

Vannak olyan srácok, akik "pár-típusok". Velük gördülékenyen megy minden, ahogy leírtad, gyakorlatilag az első perctől kezdve úgy kezelnek, mintha a barátnőjük lennél, sugározzák magukból azt, hogy ők megfelelőek társnak.

Aztán van a másik véglet, akik szintén vágynak a kapcsolatra, de vagy a tapasztalat hiánya miatt vagy más okból kifolyólag nem jön nekik olyan természetesen ez az egész. Aztán persze ők is beletanulnak meg kiismerik, hogy neked mi a jó, csak ez gyakran hosszú idő.

Amint már említettem ez szerintem főképp a tapasztalat hiánya vagy megléte miatt lehet. Akiknek mennek a dolgok azoknak már talán több barátnőjük volt, vagy hosszabb távú kapcsolatuk. Illetve szerintem személyiség függő is. Vannak emberek, akik nem ilyen lazák, spontának és félnek attól, hogy bármit is rosszul csinálnak.

2022. márc. 26. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik lazabb, a masik tulparazos es azert mennek nehezebben vele a dolgok.
2022. márc. 27. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!