Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek az idösebb pasik jönnek be?
A XX. század végére a nők szeméből eltűnt az igéző fény, csak okoskodó és gondterhelt tekintetek merednek ránk.”
A lovagkornak vége, nincs már ránk szükség. A nőket már nem védelmezni kell, hanem védekezni ellenük.„Be vagyunk zárva gátlásaink, csalódásaink, fásultságunk, a létfenntartáshoz szükséges napi robotunk, halálra ítélt hiú terveink és ábrándjaink, valamint az élet realitásainak sziklából épült falai közé.” Mindezek tetejébe a férfiaknak meg kell küzdeniük azokkal az álombeli lovagokkal is, akik a romantikus filmekben, és a jelenleg oly divatos folytatásos „szappanoperákban” szédítik a nőket. A filmvásznak férfihősei kivétel nélkül mind tökéletesek, vagy ha nem, akkor hibáikat, esendő voltukat oly bájos igyekezettel tudják kendőzni, hogy nincs az a nő, aki meg ne bocsátana nekik. Az álomlovag papírzacskókkal ügyetlenül egyensúlyozva bevásárol, majd szíve hölgyének meglepetést készít a konyhában. Ha nem sikerül, az sem baj, mert ott van mellette a szál virág, a sejtelmes fényt árasztó gyertyaszál, és a csillogó pezsgőspohár. Melyik nő ne nézné el ilyenkor az ehetetlen vacsorát, főleg, ha a főhős kisfiús, bűnbánó mosollyal hátratolja a székét, majd taxit hív, és elviszi vendégét egy elegáns étterembe. (A filmekben a taxi természetesen mindig abban az időpontban, és ott bukkan fel, ahol éppen kell, és a megfelelő helyen mindig talál parkolóhe¬lyet.) Ekkor a férfi lezser mozdulattal kisegíti partnernőjét a kocsiból, finoman lehámozza róla a kabátot, és egy világfi gyakorlottságával (a mindig szabad) asztalhoz vezeti. Istenien rendel, és egész este sziporkázóan szórakoztató. Hazafelé menet a kocsiban igézően a nő szemébe néz, és kezét finoman a combjára helyezi. Otthon gyengéden átöleli, majd néhány ügyes mozdulattal az ágy felé kormányozza a már teljesen alélt szíve hölgyét, és jöjjön, aminek ilyenkor jönnie kell. A vetkőzést is kedves humor, és néhány intim mozdulat kíséri, hogy ha a gyengébb nemhez tartozó nézők valamelyike még nem zárta volna a szívébe a főhőst, akkor végre megtegye. Az álomlovag utána soha nem alszik (még kevésbé horkol), hanem szótlanul nézi kedvesét, és ezt oly kifejezően teszi, hogy ilyenkor már a legérzéketlenebb amazonok is olva¬dozni kezdenek. A zárókép során meghitten beszélgetnek. Teljesen mindegy, hogy miről, a lényeg maga a bensőséges kapcsolat. A filmbeli férfi ¬legalább ennyire nagyszerűen viselkedik a gyerekekkel, és mindenkivel, aki csak az útjába kerül. Humora és mindenre kiterjedő figyelme van, így nem csoda, hogy megszeretik.Ezután a néző szerepére kárhoztatott átlagnő az „álomgyárakban” gondosan kimunkált romantikus filmek igazságában bízva elkezdi keresni a sár¬mos mosolyú, mindig tettre kész álomlovagját, és sehol sem találja. Hasonlít, párhuzamot von, és lesújtó eredményre jut. A hétköznapi életben csak földönjáró, valóságos férfiak vannak, tele hibák¬kal. Mi ez, ha nem átverés?
Hát nekem most 6 évvel idősebb pasim van (22 vagyok), de volt 17 évvel idősebb is, talán akivel most vagyok, vele a legkisebb a korkülönbség.Valahogy a korral egyes pasik olyan sármosak lesznek, hogy egyszerűen megőrültem/őrülök értük.:D
Tehát határozottan igen!
18:47-es vagyok! Nem értem azt, amit válaszként írtál...én nem külső tulajdonságokat írtam, hanem szinte csak belsőket!
Az, hogy ki mennyinek néz ki, az édesmindegy...egyébként kizártnak tartom, hogy valaki 32 évesen 20-nak néz ki, a szeme, a tekintete mindig elárulja!
ma 20:03
EZT CÁFOLOM!
Lányoknál is lehet hogy 30 éves és 18-nak néz ki,sőt erre van is példa..de amúgy én tényleg 20-nak nézek ki,sőt egerbe egy boltba elakarták kérni a személyim vagyok-e már 18..pfffffff (fotót nem linkelek)
Jó, ha nem baj, akkor nem megyek bele ebbe a vitába...biztos úgy van ahogy mondod...
De a külső tulajdonságok mellett nem árt, ha belsőre is gyúrsz egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!