Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek az idösebb pasik jönnek be?
Én kérdeztem, hogy milyen fiatalra gondolsz... nekem is az idősebbek jönnek be, és abba a korba tartozom amit leírtál.
Csak csodálom, hogy nem írtak még ide olyanokat hogy "fúj te podefil" stb ....
ma 18:41
Érdekes én pedofil lennék,akkor akik irják ide hogy az idösebb pasik tettszenek nekik,akkor őket minek kellene nevezni? A lány beleegyezése is kell nemcsak a férfié..
Mitől férfi egy férfi? Megpróbálom megfogalmazni, hogy nekem mi a fontos: legyen megbízható, ambíciózus, komoly gondolkodásmódú, lehessen rá támaszkodni a bajban, legyen erős, meg tudjon védeni, ha kell, nagyon szeressen és nézzen rám úgy, mint aki rögtön felfal a szemével! Az a vadító nézés...biztos tudjátok!:)
25/L
18:41 vagyok.
Én nem támadásból írtam, mondtam is hogy nekem is az idősebb jön be. ;)
Csak úgy értettem, ha mondjuk az lenne a kérdés hogy " 17 éves lány vagyok, 32 éves férfival vagyok együtt, szerintetek sok?" Biztos kitörne itt a háború és elhodranák a csajt mindennek meg ilyenek... van 1-2 ilyen kérdés a fórumon ....
Azért csodálkozom, hogy most nincs veszekedés ...
De amúgy én se szeretem a hülye kis tinifiúkat. Nincs bennük komolyság.
ma 18:47
De mi van akkor akik benne vannak a korba,de mégis fiatalosan néznek ki,pl 32 éves és 20-nak néz ki?
Akkor ez már nem férfias igaz?
Hissz én férfias küllemen nem ezt értem!
ma 18:47
Igen idösebben az ember többet látott és megélt.
De szerintem a korkülönbség dolog egy nagy baromság,mert nemondja már azt nekem valaki,hogy tudatosan megválogatja mindenki kibe,mikor,hol legyen szerelmes.Mert ez az érzés jön,ha akarod,hanem.Persze hozzáteszem azért nem a 15-50éves felállásra gondolok..
Én is olyan kapcsolatban vagyok,ahol nagy a korkülönbség.
A barátom 31 éves,én pedig 20 éves vagyok.
2 éve vagyunk együtt,és minden jó (általában) Most viszont kezdenek kiütközni a korkülönbségből eredő gondok.
Szóval nem egyszerű dolog ez sem,de mindent meg lehet oldani,ha igazán akarják a felek :-)
És nekem is mindig az idősebb férfiak jöttek be :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!