Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam a férjemnek el fogom hagyni, ezt mondta rá... Szerintetek zsarolni akar?
Sziasztok.
Sajnos pár éve már nem jó a házasságunk, 0 kommunikáció, 0 törődes, alig van itthon.
Többször bántott.
El mondtam neki hogy el fogunk költözni a gyerekkel.
Azt mondta ha ezt megcsinalom, ő abba bele pusztul, még többet fog inni, és a gyereket se fog járni megnezni.
Annyira sajnálom szegény kisfiamat(3 éves lesz lassan) annyira szereti pedig az apját, biztos többször kérdezni fogja.
Félek hogy lelkileg nagyon meg fogja viselni a gyerekem
De ez sem. Jó amibe most így el, hogy ezt látja hogy mi szülők így viszonyulunk egymáshoz.
Férfiként felháborít ez a hozzáállás.
Zsarolás helyett mondjuk megkérdezhetné, hogy Mi a baj? Ne próbáljuk-e meg megoldani? Párterápia? Bármi, ami közelebb hoz titeket. Mert ez a zsarolás annyira visszataszító, hogy nem csodálkoznék, hogyha most jelen időben tipliznétek onnan. Pedig férfi vagyok, de ez kiverte a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!