Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjemnek folyton elvárásai vannak felém, de a tisztasagra nem vigyáz (nem azért mert nem akar, egyszerűen ezt tanulta) a ruhaira sem, de legyen kaja , gyerek rendezese ,neki is megfelelő kaja, munkahelyen alljak helyt, másnál is igy van?
Amikor semmit sem mond akkor is ezt érzem hogy mondjart megkerdi ha épp 1 nap nem dolgozok hogy akkor mit csinalok egész nap?
Úgy érzem ezt már nem akarom.
Lehet jobb lenne egyedül?
Megfelelnem kell folyton neki, de vajon egyedül jobb lenne?
Csinos vagyok-vagyis ez fontos mert nem egy ehizott igenytelenrol van szó
Egy gyerekkel és házassággal korábban ez nem tűnt fel?
Neked is legyen elvárásod. Tiszta ruha, kaja és rendezze a gyerekeket.
Ez sokszor terhességkor jön elő a férfiakból, az anyagi kiszolgáltatottság miatt.
Mondom, első randin fizesd a sajátod, ha húzza a száját, akkor pont ilyen lesz.
Én is választás elé állítanám. Mi anno megbeszéltük, hogy egyikünk sem rabszolga. Tartott is egy darabig, mígnem a nagymamája telebeszélte a fejét, hogy neki munka után semmit nem kell csinálnia, majd én kiszolgálom.
Leültettem és elmondtam, hogy lehet, hogy a nagymamája a férje lábtörlője volt, én senkinek nem leszek a cselédje. Belátta, hogy elkényelmesedett. Sokszor egy őszinte beszélgetés csodákat tesz, sajnos mai napig az esetek tóbbségében a nő házirabszolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!