Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ábrándultál már ki partnerből, akár szakítás is lett abból, hogy együttélésnél igénytelen, koszos volt, a kapcsolat elején kijött a valódi személyisége vagy csak később?
12 - "Amikor egyedül voltam,feleannyit gâlyàztam otthon is."
Akkor mi neked a jó ebben az egészben? Megéri?
Nem tudom eldönteni, mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Attól lett igénytelen a tisztaságra, takarításra több párom, mert én rendet tettem helyettük is, vagy már eleve azok voltak, ám a viszonyok elején könnyebben túltettem magam ezen, így később kezdett csupán idegesíteni.
Második házasságomban élek, volt néhány hosszú párkapcsolatom is. Arányában a nők fele volt rendetlen, jellemzően, ők idővel önmaguk megjelenésére sem adtak, a másik fele viszont igényes volt környezetére és magára (a lehetőségekhez, pénztárcához képest).
Jómagam rendszerető vagyok, megjelenésemre is adok. Férfi létemre nem derogál megfogni a seprűt, a pórszívót, mosogatni, takarítani vagy éppen főzni, sőt, kertészkedni is szeretek. Műszaki végzettségem okán a fizikai munkákat sem utasítom el, ezermester típus vagyok, szellemi végzettségemtől pedig nem szállt el az agyam és nem tunyultam el íróasztal huszárrá.
Az tény, nálam szakító ok az igénytelenség. Ha nem is rohanok el azonnal sikítva, idővel felhalmozódik bennem a másik fél trehánysága, és amikor betelik a pohár, akkor viszlát. Férfi vagyok, így természetesen képesek a nők kompenzálni a hanyagságukat, főként, ha eleinte össze is kapják magukat a viszony érdekében. Állítom, létezik a pasifogó ciklus a nőknél, ahogy férfiaknál a nőfogó időszak. Amikor feldurálják magukat a cél érdekében. Szépítkezés, sportolás, adnak a megjelenésre, akár a környezetüket is összekapják, csupán a pozitív kép láttatása miatt. Amikor pedig megkapják a várt partnert, fokozatosan visszaállnak az alaptermészetükre. Ki lassabban, ki gyorsabban. Ebből akkor van baj, ha a másik fél nem adja lejjebb a színvonalat és kontraszt alakul ki a viszonyukban. Nálam például lassú folyamat mindez, hiszen aktívan takarítok, rendet teszek, illetve tartok. Fiatalon kevésbé tűnt fel, amikor élettársam, nejem egyre inkább rám tolta a tennivalókat. Mára tudatosabb lettem ezen a téren is. Nem vagyok hajlandó helyette vagy utána takarítani.
Amikor pedig a partner igénytelensége mind környezetére, mind önmagára kiterjed és már derogál számomra a társasága, akkor a legszorosabb viszonyban is elszakad nálam a cérna. Második házasságomban éppen most vagyunk a válás előtt. Mivel tisztában vagyok, mennyire nehéz újrakezdeni, próbáltam elkerülni, de minden kísérletem kudarcba fulladt. Nem elég, hogy nejem igénytelen, de kamasz gyermekeink is a könnyebb utat választották és őt utánozzák, vagyis nem egy személy, hanem három dolgozik az én rendszerető stílusom ellen. (Persze, kisgyerekként még volt bennük igényesség, még ha nem is a saját indíttatásukból, hanem megfelelési vágyból jött. Ez majd akkor fog kiderülni, ha önálló felnőttek lesznek.)
52F
Olyan férfinál voltam (40+),ahol zuhanyzás után mezítláb elsétáltam a hálószobába és olyan koszos lett a talpam, mintha egy három órás kertészkedésből jöttem volna mezítláb, így vissza kellett mennem újra megmosni csak a talpamat, undorítóan nézett ki.
Egyszer egymás mellett ültünk a kanapén, késő este volt, nagyon álmos voltam. Ő felállt, én meg boldogan letettem a fejem oda, ahonnan ő felállt. Azt a szagot sose felejtem el, olyan szöveg+fing+sz*r+izzadság szag, pedig hangja nem volt, de valami szörnyű volt, így inkább felültem vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!