Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem volt egyértelmű?
Elhidegültünk egymástól, ebben mindketten hibásak vagyunk. Elhatároztuk hogy segítséget kérünk, amire most kaptunk időpontot jövő hétre.
Addig próbálunk változni, ami hullámzó. Én mondtam hogy addig nem akarok gyereket míg a külső segítséget nem próbáltuk meg.
A szex terén ő már próbálkozni akar , felvetettem a gumit, amire nemet mondott..így nem tudom mit gondol..
Ő érzi azt h jobb lett a kapcsolat, én is látom hogy néha igen néha mint eddig ugyanolyan rossz..hazajön és begubózik a hobbijába és nem akar jönni velem sehova..
A szex nem csak olyasmi, amiből gyerek lehet. Egy kis petting, összebújás, 69, simi-tapi, de azért biztos ami biztos, vegyél gumit.
A külső segítség pedig csak abban az esetben ér valamit, ha _őszintén_ elmondjátok, hogy mi a baj.
Például hogy te annyira nem akarsz vele gyereket, hogy évek óta lemondtál a szexről is. Valószínűleg már nem is vagy rá képes.
Sracok, ez már megint az a kerdezo, akinek szerinte dilis a nője, aki a csávó szüleinek a boltjában dolgozik…
Érdekes, mindig egy héttel tolódik az időpont? Múlt héten is jovohetet írtál.
Jaja, már több mint 2 hete is jövő hétre volt időpont…
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nekünk felesleges hazudozni. Senkit se érdekel.
Az "orvos" is azt fogja javasolni, hogy engedjétek el egymást. Főleg, ha őszintén elmondasz mindent. De te ezt nem mered meglépni. Úgyhogy innentől felesleges pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!