Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyértelműen azért taszít el, mert fél?
2,5 hónapja vagyok együtt ezzel a férfival. Nagyon jól indult a kapcsolat, mesebeli volt az egész, mindketten úgy éreztük, a másikat kerestük, mi már életreszóló kapcsolatban gondolkozunk, mindketten olyannal akarunk lenni, akivel lehet majd családot tervezni. Minden stimmelt. Aztán hirtelen rengeteg probléma keletkezett a párom körül. De tényleg annyi, hogy én nem értem, ember ezt hogy bírja. Megbeszéltük többször, hogy nehéz lesz, de túlvészeljük és nem hagyjuk hogy a kapcsolatunkra rámenjen mert mindketten akarjuk. Azóta még több probléma gyűlt az életébe, párszor kipattant a szájából hogy ő fél hogy én nem fogom bírni, nem fogok kitartani mellette mert rajtam csapódik sok probléma pl keveset tudunk együtt lenni és nem tudok vele tervezni. Elmondta hogy fél a szerelemtől is. Az utóbbi napokban megváltozott, teljesen bedepizett és most próbál eltaszítani magától. Olyanokat ír hogy nem szeretne érezni meg hogy ő nem tudja megadni nekem amire vágyom meg nem elég jó nekem. Egyértelműen úgy tűnik, hogy próbál eltaszítani magától a félelmei miatt. Hogy lehet ezt jól kezelni? Teljesen be van depizve. Én vele szeretnék maradni, nem akarom hogy eltaszítson. Ilyenkor az a legjobb, ha biztosítom róla, hogy nincs oka félni?
28/N, ő 34/F
99%-ban csak az egyik fél magyarázza be magának, hogy
- csak fél, ezért taszít el
- nem tudja, hogy mit akar
- meggyőzték a haverok/anyja/exe
Nagyon kicsi az esélye, hogy ne ez legyen
Pszichológiai segítség, te kevés vagy hozzá nagyon. Nincs mitől felni, lol.
Naiv, buta vagy már meg se haragudj 28 évesen nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!