Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyértelműen azért taszít el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyértelműen azért taszít el, mert fél?

Figyelt kérdés

2,5 hónapja vagyok együtt ezzel a férfival. Nagyon jól indult a kapcsolat, mesebeli volt az egész, mindketten úgy éreztük, a másikat kerestük, mi már életreszóló kapcsolatban gondolkozunk, mindketten olyannal akarunk lenni, akivel lehet majd családot tervezni. Minden stimmelt. Aztán hirtelen rengeteg probléma keletkezett a párom körül. De tényleg annyi, hogy én nem értem, ember ezt hogy bírja. Megbeszéltük többször, hogy nehéz lesz, de túlvészeljük és nem hagyjuk hogy a kapcsolatunkra rámenjen mert mindketten akarjuk. Azóta még több probléma gyűlt az életébe, párszor kipattant a szájából hogy ő fél hogy én nem fogom bírni, nem fogok kitartani mellette mert rajtam csapódik sok probléma pl keveset tudunk együtt lenni és nem tudok vele tervezni. Elmondta hogy fél a szerelemtől is. Az utóbbi napokban megváltozott, teljesen bedepizett és most próbál eltaszítani magától. Olyanokat ír hogy nem szeretne érezni meg hogy ő nem tudja megadni nekem amire vágyom meg nem elég jó nekem. Egyértelműen úgy tűnik, hogy próbál eltaszítani magától a félelmei miatt. Hogy lehet ezt jól kezelni? Teljesen be van depizve. Én vele szeretnék maradni, nem akarom hogy eltaszítson. Ilyenkor az a legjobb, ha biztosítom róla, hogy nincs oka félni?

28/N, ő 34/F

2023. márc. 10. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Keressen fel egy szakembert. Máshogy nem fog menni, így is lehet hogy nem. De tr meg belerokkansz lelkileg, mentálisan ha ő nem jön rendbe
2023. márc. 10. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőként jelezném, hogy minden eset más, én most a saját tapasztalatonat fogom elmondani. Voltam hasonló helyzetben, utólag azt mondom, hogy az ilyet el kell engedni. Mert szélmalomharc az egész, minél jobban lök el, annál jobban akarsz mellette lenni, erre annál több fog rajtad csapódni. Nameg sokszor kiderül, hogy bizonyos problémákat maguknak okoznak...
2023. márc. 10. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet hagynod kéne teljesen egy időre, hogy rájöjjön mit is akar pontosan. Kicsit érzelmi zsarolásnak meg kifogásnak hangzik, amit csinál...meg ez az önsajnáltatás sem egy jó dolog. Én a helyedben ignorálnám egy időre, aztán ha összekapja magát és kellesz neki tényleg akkor úgy is tenni fog érte.
2023. márc. 10. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

99%-ban csak az egyik fél magyarázza be magának, hogy

- csak fél, ezért taszít el

- nem tudja, hogy mit akar

- meggyőzték a haverok/anyja/exe

Nagyon kicsi az esélye, hogy ne ez legyen

2023. márc. 10. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar veled lenni. Teljesen mindegy, hogy mire hivatkozik. Csak gyáva kimondani a szakítást.
2023. márc. 10. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem akar veled lenni, nem akar most kapcsolatot, egyedul akarja rendbe tenni a dolgait, ugyanakkor ennyi idosen nagyon jol tudja, hogy ezzel csak magahoz csatol es alku elonybe kerul, szoval ha most ki is dob barmikor visszakaphat, illetve minden szart lenyomhat a torkodon, azon cimszo alatt, hogy o elore szolt
2023. márc. 10. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Hatással volt rá a média manipulalása.. mindenhol azt írják mi kell egy nőhöz mennyi fizetes, milyen test, milyen arc, milyen gondolkodas, milyen szemelyiseg, milyen humor stb. Vannak akik mar becsavarodtak ettol. Szerintem az internetet hanyagolnia kellene mert tuti , egyfolytaban azt keresi hol tud magaban nagyobb onbizalomhianyt okozni .
2023. márc. 10. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Pszichológiai segítség, te kevés vagy hozzá nagyon. Nincs mitől felni, lol.

Naiv, buta vagy már meg se haragudj 28 évesen nagyon.

2023. márc. 10. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!